Tuesday 10 April 2012

Scissors Out - Skirts vol.1

Καλημέρα! Ότι και να κάνει ο καιρός αυτές τις μέρες δεν μπορεί να μου χαλάσει την ανοιξιάτικη διάθεση. Μου αρέσει τόσο αυτή η εποχή που ανεβάζουμε τα μπουφάν και τα πουλόβερ στο πατάρι και οι ντουλάπες μας γεμίζουν από ανάλαφρες φούστες, ζακετάκια, χρωματιστές μπλούζες, πέδιλα και μπαλαρίνες.

Spring


Ειδικά οι φούστες νομίζω ότι έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή γι' αυτό αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τα καλύτερα tutorials με ιδέες για να ανανεώσετε τις παλιές σας φούστες ή να φτιάξετε μια καινούρια από κάτι που ήδη έχετε!


Πρώτο και καλύτερο λοιπόν είναι αυτό το tutorial στο οποίο η καταπληκτική Geneva μας δείχνει πως να κόψουμε ασύμμετρα μια λουλουδάτη φούστα μετατρέποντας την στο πιο hot κομμάτι της σεζόν!


 Το εγχείρημα να "ζωγραφίσω" με μπογιές πάνω σε μια βαρετή λινή φούστα δεν μου μου φαίνεται και το πιο εύκολο αλλά αν είναι να έχω το αποτέλεσμα της παραπάνω φωτογραφίας σίγουρα θέλω να το δοκιμάσω.


Πόσο γλυκιά είναι αυτή η μίνι φουστίτσα και το μόνο που έκανε η Aimee ήταν να κόψει το τελείωμα της σε scallop σχήμα.  Να πω ότι αν δεν έχετε μια τέτοια φούστα να αλλάξετε, μπορείτε να φτιάξετε μία ακολουθώντας το δικό μου tutorial εδώ.


Τέλος δεν θα πάψω να αναζητώ το τέλειο Large τζιν πουκάμισο στις ντουλάπες του μπαμπά μου και του άντρα μου ώστε να καταφέρω να φτιάξω αυτή την φούστα που μου φαίνεται απίστευτα άνετη και cool.

Αυτά προς το παρόν αν και το θέμα φούστα αν το ανοίξεις δεν κλείνεται εύκολα! Είναι άλλωστε και το πιο εύκολο ρούχο να προσπαθήσει κανείς να φτιάξει/αλλάξει.  Μπορείτε να δείτε και δικές μου ιδέες όπως μετατροπή φορέματος σε φούστα, φούστα από παντελόνι, φούστα από t-shirt, φούστα από πουκάμισο, φούστα από μαντήλια!

Φιλάκια και καλές φούστες xx

15 comments:

  1. kalimera!ma ti kairos einai autos re paidi mou! alla de prepei na ptooumaste! poli oraies oi idees!

    ReplyDelete
  2. ΧΑΛΑΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ :)

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΛΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙ!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!

    ReplyDelete
  3. Κι εγώ πάνω που έλεγα να εξαφανίσω τα χοντρά ρούχα, άρχισε πάλι τις βροχές και τα κρύα!! Δε χάνω όμως την ανοιξιάτικη διάθεσή μου!! Πολύ όμορφες ιδέες :)

    ReplyDelete
  4. μου αρεσε πολυ η ιδεα με τη πουα φουστα!το κοψιμο ειναι πολυ ομορφο!!

    ReplyDelete
  5. Teleies idees! Thanx for sharing!

    filakia polla
    Out Of The Box

    ReplyDelete
  6. καταπληκτικες ιδεες!εχω ενθουσιαστει που ανακαλυψα το blog σου!σε εκανα και follow για να μην χανω post για post!xixixi!αν θες ριξε μια ματια και στο δικο μου!!φιλακια!

    http://sissisplace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. egw exw ftiajei fousta apo ena leyko poukamiso tou andra mou..poly eykolh k poly eykoloforeth!
    twra mou ebales idees na zwgrafisw panw se mia leykh linh pou exw..gia na doume!

    ReplyDelete
  8. Γεια σου κοριτσάκι με τις όμορφες ιδέες σου.!!!! Έπαθα πλάκα με την ανάρτηση σου φούστα από πουκάμισο.!!! Μακάρι να είχα ραπτομηχανή!!!Φιλιά!!!

    ReplyDelete
  9. Αχ όπως πάντα με εξαιρετικές προτάσεις Πέρασα να ευχηθώ Καλή Ανασταση με υγεία, αγάπη ευτυχία και επαγγελματική ευημερία! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

    ReplyDelete
  10. Loooooooved this post! I'll definitely reaching for the scissors, i just need the nice sunny weather to stay though! :)
    Hope you had a lovely Easter doll!
    x.o.x.o

    ReplyDelete
  11. Ekpliktiko post! Foveres idees, an k me tromazoun ligo..tha fovomoun to apotelesma! Me evales omos sto tripaki pou leme na to tolmiso! Xronia polla k filia!

    Fashionable.gr
    Lot's of love!
    xxx

    ReplyDelete
  12. Τέλειες? Μου άνοιξες την όρεξη για ράψιμο! Σούπερ ουάου!

    ReplyDelete
  13. Η λινή φούστα μετά τι βάψιμο είναι εκπληκτικά!

    ReplyDelete
  14. εχεις ενα βραβειακιιιι!!

    http://sissisplace.blogspot.com/2012/04/kreativ-blogger-award.html

    ReplyDelete
  15. πολυ ομορφο το μπλογκ σου!!!!
    http://fashionbeautyemotion.blogspot.com/

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails