Wednesday 4 April 2012

You are invited...

Έχω την χαρά να σας προσκαλέσω στην πρώτη μας ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε ιδέες μεταποίησης ρούχων, αξεσουάρ και DIY! Μην φανταστείτε κάτι μεγάλο ή φοβερά οργανωμένο, πρόκειται απλά για μια παρέα από κορίτσια που συνηθίζουμε να κάνουμε μεταξύ μας αυτά τα αυτοσχέδια bazaar με κάποια (καινούρια μόνο) ρούχα και κοσμήματα προς πώληση, καφεδάκι και πολύ κουβεντούλα για μόδα και όχι μόνο.

Είναι πρώτη φορά που "ανοίγουμε" την συνάντηση μας στο κοινό και θα χαρούμε πολύ αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Εννοείται ότι θα έχω μαζί μου και την ραπτομηχανή, τις κορδελίτσες και τις δαντελίτσες μου οπότε μην διστάσετε να φέρετε μαζί σας ρούχα που θα θέλατε να δούμε πως θα μπορούσαν να "ανακυκλωθούν" δημιουργικά!

Σας περιμένουμε.

Φιλάκια xx 

7 comments:

  1. telioo!
    Elpizw na ime edos athinwn tin kuriaki gia na mporesw n erthw!

    ReplyDelete
  2. Teleia prwtovoulia! Eukairia na gnwristoume. I'll try to be there...

    Chic Tooth

    ReplyDelete
  3. krima p dn eimai athina! trelenomai gia tetoia!
    p.s. don't miss my give away!

    ReplyDelete
  4. Πολύ θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά! Να πω ότι η Κυδωνιών είναι σχετικά κοντά στον σταθμό μετρό Εθνική Άμυνα. Δείτε και χάρτη εδώ: http://g.co/maps/xvae9

    ReplyDelete
  5. ζηλευω πουδεν ειμαι αθηνα ναερθω και εγω βασω λαρισα

    ReplyDelete
  6. Καλησπέρα. Πόσο ζηλεύω... Θα ήθελα να είμαι εκεί και να βουλιάξω στις κορδελίτσες και στις δαντελίτσες σας... Καλή επιτυχία... Μου δίνετε ιδέα για να κάνουμε κάτι παρόμοιο και στην Θεσσαλονίκη. Θα σας σκέφτομαι.

    ReplyDelete
  7. Τι καλά! Είμαι λίγο μακριά, αλλά σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails