Friday 26 April 2013

CC Cream and more by Max Factor & Giveaway!

Να 'μαστε πάλι με beauty review για Max Factor προϊόντα και πιο συγκεκριμένα για την περίφημη CC Cream, την 2000 Calorie mascara και τα ζουμερά Color Elixir giant pens! Στην φωτογραφία που βλέπετε έχω βαφτεί χρησιμοποιώντας όλα τα παραπάνω και έχω δοκιμάσει και τέσσερεις διαφορετικές αποχρώσεις των Color Elixir κραγιόν.


Ας αρχίσουμε όμως με την βάση που είναι η Color Correcting Cream της Max Factor. Μιας και έχουμε αρχίσει να μπερδευόμαστε λίγο με τις BBs και τις CCs, διάβασα λιγάκι για αυτές και αν και δεν είμαι ειδική νομίζω ότι η βασική διαφορά τους είναι ότι οι CCs κάνουν ότι και οι BBs αλλά επίσης καλύπτουν και διορθώνουν τις δυσχρωμίες του δέρματος όπως πανάδες κτλ. δίνοντας έτσι ένα πολύ ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Προσωπικά αυτό που μου άρεσε πολύ στην CC cream της Max Factor είναι ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό αλλά και ματ, χωρίς καθόλου λιπαρότητα αλλά και χωρίς να ξηραίνει το δέρμα (δύσκολος συνδυασμός να πετύχεις). Από άποψη κάλυψης νομίζω ότι είναι αρκετά πιο έντονη από τις BBs που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Στα αρνητικά να πω ότι έχει χαμηλό δείκτη προστασίας (SPF 10).

Για την 2000 Calorie mascara δεν θα πω πολλά μιας και είναι αρκετά γνωστή και μια πραγματικά καλή μάσκαρα για όγκο. Είχε ακριβώς το αποτέλεσμα που περίμενα αλλά προσωπικά η Clump Defy με έχει κερδίσει περισσότερο.

Τα κραγιονάκια μας τώρα με το μακρύ όνομα Color Elixir giant pens! Είναι πραγματικά τέλεια γιατί είναι και μολύβι και κραγιόν και gloss μαζί. Πάρα πολύ ενυδατικά και με αρκετά έντονο χρώμα είναι ότι πρέπει για το ανάλαφρο μακιγιάζ που απαιτεί η εποχή. Βγαίνουν σε 12 αποχρώσεις εκ των οποίων εγώ δοκίμασα τις τέσσερεις και λάτρεψα το κοραλλί και το φούξια. Βέβαια μην περιμένετε την διάρκεια ενός κανονικού κραγιόν, είναι περισσότερο σαν αυτή ενός καλού lip gloss. Η ευκολία όμως στην εφαρμογή που προσφέρουν με έπεισε ότι αξίζει να έχω ένα-δυο μόνιμα στην τσάντα μου!

*edit:  Έκτακτη ανακοίνωση :) Μία τυχερή θα κερδίσει την CC cream της Max Factor στην απόχρωση 40 Fair καθώς και άλλα πέντε τέλεια καλλυντικά από τις αγαπημένες μου εταιρίες Amway και Κορρες, στον διαγωνισμό που ξεκίνησε στην σελίδα του Wardrobe Recycle στο facebook και θα ολοκληρωθεί την Μεγάλη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι! Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλες!

Φιλάκια xx

5 comments:

  1. Looks like the CC cream has great coverage, but you've always had great skin! I was expecting the pink lip stick to come out more pink, but they're still lovely shades!
    x.o.x.o

    ReplyDelete
    Replies
    1. It really does cover a lot! You almost don't expect it because the texture is very light but the result is quite strong (not heavy) and with a nice matte finish. About the pink lipstick I agree it's the lightest of them, almost like a plain gloss. I think No 20 is my favorite!

      Delete
  2. α δεν τα ηξερα τα κραγιονακια αυτα.φαινονται καταπληκτικα και σου πηγαινουν πολυ.

    ReplyDelete
  3. Τέλεια όλα! Ειδικά η τελευταία απόχρωση designer blossom 30 νομίζω σου πάει πολύ! Σκεφτόμουν κι εγώ να δοκιμάσω κάποια CC Cream αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. Το βασικό στην συγκεκριμένη πιστεύω είναι ότι καλύπτει χωρίς να είναι λιπαρή, αν και ο χαμηλός δείκτης θα με προβλημάτιζε αρκετά.

    ReplyDelete
  4. Πω πω!!! Τι ομορφα πραγματακια!!!
    Σου παει πολυ ολο το μακιγιαζ.... Κουκλα!!!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails