Wednesday 13 March 2013

New Beginnings - Matetti!

Τι κάνετε; Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω τα νέα μου! Για όσες δεν είναι στην παρέα μας στο facebook και αναρωτιούνται που έχω εξαφανιστεί τόσο καιρό να πω ότι με είχε απορροφήσει ένα καινούριο μου εγχείρημα το Matetti

To Matetti θα είναι ένα marketplace, μια εικονική δηλαδή αγορά μέσω της οποίας δημιουργοί ποιοτικών, εξατομικευμένων παιδικών προϊόντων θα μπορούν να πουλούν με τρόπο ζωντανό και δημιουργικό τα προϊόντα τους. Στο Matetti λοιπόν δε θα βρίσκετε τυποποιημένα προϊόντα αλλά ρούχα, παιχνίδια και αξεσουάρ όπως ακριβώς εσείς τα θέλετε μιας και θα μπορείτε να επιλέξτε χρώματα, υφάσματα, σχέδια, στάμπες ακόμα και προσωπικές αφιερώσεις.


Η αρχική ιδέα προφανώς οφείλεται στα τόσα πανέμορφα πραγματάκια που βλέπω τόσα χρόνια τώρα στα craft blogs πολλών από σας. Υπάρχει πραγματικά απίστευτο ταλέντο και μεράκι σε πολλά από αυτά και σκέφτηκα ότι θα πρέπει να φτιαχτεί το ιδανικό περιβάλλον μέσα από το οποίο να αναδειχτούν και να βρουν τους καταναλωτές που θα τα στηρίξουν. Επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι τα παιδιά μας αξίζουν τέτοια προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και σωστά υλικά και πόσο μάλλον αν μπορούν να φτιαχτούν και στα γούστα τους!

Κάθε αρχή και δύσκολη βέβαια και με τον χρόνο μου ήδη περιορισμένο αναρωτιέμαι πια πόσα μπορεί να χωρέσει άραγε ένας άνθρωπος σε ένα 24ωρο χωρίς να τρελαθεί τελείως:P Μου δίνει όμως φοβερή ώθηση η ομάδα των παιδιών που γνώρισα στο φετινό Startup Weekend και με την οποία δουλέψαμε πολύ πάνω στην ιδέα, φτιάξαμε αυτό το αστείο βίντεο, καταφέραμε να κερδίσουμε την 3η θέση και συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί για να γίνει το Matetti πραγματικότητα!



Πριν σας αφήσω (πάλι στο τρέξιμο είμαι) να σας πω ότι όποιος θα ήθελε περισσότερες πληροφορίες για το Matetti αλλά και να είναι από τους πρώτους που θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν μπορεί να συμπληρώσει το e-mail του στην εισαγωγική σελίδα στην διεύθυνση: www.matetti.com. Ειδικά για όσους φτιάχνουν κι όλας παιδικά παιχνίδια, ρούχα ή αξεσουάρ μπορούν να στέλνουν και δείγμα της δουλειάς τους (φωτογραφίες, links) στην διεύθυνση [email protected] ώστε να έχουν την ευκαιρία να είναι από τους πρώτους που θα διαθέσουν τις δημιουργίες τους μέσω του Matetti απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια.

Υπόσχομαι να επιστρέψω πολύ σύντομα δριμύτερη και με νέες ιδέες για "ανακυκλώσεις" μιας και έχουν μαζευτεί τόσες στο μυαλό μου που νομίζω ότι αν δεν φτιάξω σύντομα κάτι θα σκάσω! Μέχρι τότε περιμένω τα σχόλια σας και τις ιδέες σας για το Matetti.

φιλάκια xx

8 comments:

  1. τέλειο ακούγεται!!! :)

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραία ιδέα!!!Καλή επιτυχία!!!

    ReplyDelete
  3. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια:)

    ReplyDelete
  4. Καλή αρχή και καλή επιτυχία! Σίγουρα θα σκίσει! :-)

    ReplyDelete
  5. μπραβο κοριτσι

    ReplyDelete
  6. πολυ ωραια ιδεα καλη αρχη!!!!

    ReplyDelete
  7. Congrats, sounds like an excellent venture! Can't wait to hear more!
    x.o.x.o

    ReplyDelete
  8. Πολύ έξυπνη ιδέα! Μπράβο σου!
    Καλή επιτυχία!

    http://tailorspy.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails