Friday 29 March 2013

XLCloset - Madly in love with your curves!

Στο post που είχα κάνει για τα ελληνικά e-shops είχαμε καταλήξει να συζητάμε για το πόσο άσχετο είναι το "μέγεθος" που έχει το πορτοφόλι μιας γυναίκας με το αν έχει στυλ ή όχι. Μετά το σημερινό post λοιπόν πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι ότι και κανένα άλλο μέγεθος δεν παίζει τελικά ρόλο στο στυλ. Πολλές γυναίκες με πλούσιες καμπύλες ντύνονται καταπληκτικά και το μόνο που καμιά φορά τις προβληματίζει είναι ότι δεν βρίσκουν πάντα ρούχα στο νούμερο τους.




Η λύση σε αυτό δόθηκε πρόσφατα από ένα ακόμα ελληνικό e-shop. Το xlcloset.gr  είναι το πρώτο online κατάστημα Plus Size Fashion & Accessories στην Ελλάδα, το οποίο γεννήθηκε μέσα από την εμπειρία των ανθρώπων της αλυσίδας καταστημάτων Vertice. Σε αυτό μπορεί κανείς να βρει πραγματικά μοντέρνες μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν και άλλα γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη (από 48 έως 62 – ελληνικό), από τις πιο γνωστές μάρκες plus size fashion, DinaXL & Vertice. Ακόμα μπορεί να βρει αξεσουάρ όπως τσάντες του αγαπημένου brand Doca, πολύχρωμα φουλάρια, κοσμήματα κτλ. Τέλος διαθέτει και πολύ όμορφα εσώρουχα και shapewear από τα brands Triumph και Sloggi!




Αυτό που προσωπικά μου άρεσε πολύ στο xlcloset.gr είναι ότι έχει ποικιλία σε σχέδια αλλά και σε χρώματα! Καμιά φορά, οι κοπέλες με καμπύλες φοράνε πολύ σκούρα ρούχα σε μια προσπάθεια να τις κρύψουν. Τα χρώματα όμως πέρα από το γεγονός ότι τα επιβάλει ο ανοιξιάτικη εποχή, κολακεύουν και φτιάχνουν και την διάθεση όχι μόνο εκείνου που τα φοράει αλλά και των γύρω του!

Όσον αφορά τα διαδικαστικά να πω ότι στο xlcloset.gr τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50€ για όλη την Ελλάδα, ενώ μπορείς να πληρώσεις τόσο με την πιστωτική σου κάρτα όσο και με αντικαταβολή όταν παραλάβεις την παραγγελία σου. Και αν ρίξεις μια ματιά θα δεις ότι και οι τιμές είναι πολύ καλές, άρα δεν νομίζω ότι μένει πια καμιά δικαιολογία για να μην αγαπάς τις καμπύλες σου αλλά και την μόδα!

Φιλάκια xx

No comments:

Post a Comment

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails