Sunday 24 March 2013

Air Max Celebration!

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα στο ΤΩΡΑ Κ44 και στο Ministry of Concrete για μια ξεχωριστή γιορτή με έναν αέρα από τα 90's! Η Nike βλέπετε γιόρτασε την επανεφεύρεση των Air Max, παρουσιάζοντας τα νέα Air Max Εngineered Μesh αλλά και τα κλασσικά σχέδια των πρώτων Nike Air Max (Air Max  OG).


Βλέποντας αυτά τα κλασσικά μοντέλα των Air Max αν δεν σου έρχονται αναμνήσεις από σχολικά χρόνια και cool outfits, μάλλον είσαι πολύ μικρή/μικρός οπότε απλώς θα πρέπει να δημιουργήσεις τις δικές σου με την καινούρια συλλογή Engineered mesh που έχει βασιστεί στις γραμμές αυτές!



Το ΤΩΡΑ Κ44 είχε διαμορφωθεί τέλεια για γιορτάσει την κουλτούρα και την ιστορία των Air Max με ωραίες μουσικές επιλογές από τον DJ Noiz. Πολύ ενδιαφέρον είχε όμως και το Ministry of Concrete το οποίο βρίσκεται στην διπλανή πόρτα (Κωνσταντινουπόλεως 42) στο οποίο μπορεί κανείς να βρει τα καινούρια Air Max αλλά και πολλά vintage Nike.

Εκεί με την αγαπημένη μου μπλογκοπαρέα βγάλαμε τις καθιερωμένες φωτογραφίες, χαζέψαμε τα παπούτσια και διασκεδάσαμε όπως κάνουμε πάντα όταν βρισκόμαστε όλες μαζί!



Είμαι σίγουρη ότι τα καινούρια Air Max θα αγαπηθούν το ίδιο όσο και τα παλιότερα. Τα δικά μου πάντως θα συμπληρώσουν σίγουρα πολλές αθλητικές και μη εμφανίσεις μου!



Φιλάκια xx

1 comment:

  1. agapw ta air max!!!tou 97 einai klassika kai nomizw panta 8a vgainoun!
    exw ta nike air max 2011!!
    mporei na parw ki auta!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails