Wednesday 27 March 2013

5 DIY Projects to Dye for!

Αχ αυτή η άνοιξη! Ανοίγω την ντουλάπα μου και τα χειμωνιάτικα μου φαίνονται τόσο μουντά και άχρωμα. Θέλει χρώμα αυτή η εποχή και δεν είναι και τόσο δύσκολο να το βάλεις στα ρούχα σου αν έχεις λίγη φαντασία. Σας έχω δείξει μερικές δικές μου "ανακυκλώσεις" με βαφή ρούχων για ανανέωση των μαύρων ρούχων, για ένα εντυπωσιακό φούξια παντελόνι, για σχέδια σε ένα απλό άσπρο μπλουζάκι κ.α. Είπα όμως να σας δείξω μερικές ακόμα ωραίες ιδέες που έχω βρει κατα καιρούς:




1. Το λευκό T-shirt συνήθως την πληρώνει πρώτο σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά αν αν είναι να πετύχεις αυτό το πιτσιλιστό εφέ αξίζει τον κόπο.



2. Αυτό νομίζω ότι σας το έχω ξαναδείξει στο facebook γιατί είναι από τα αγαπημένα μου. Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει διότι ψάχνω την κατάλληλη δαντέλα που θα χρησιμοποιήσω σαν στένσιλ.



3. Αυτό πάλι με έχει ξετρελάνει γιατί είναι όλο φτιαγμένο απ' την αρχή και αν δεν το έβαφε τόσο ωραία κινδύνευε να μοιάζει με σεμεδάκι γιαγιάς. Κοίτα τι σου κάνει το χρώμα!



4. Να και μία ιδέα που θέλει αρκετή δουλειά γιατί έχει και βαφή και stencil και λίγο κοπτική. Λίγο απ' όλα δηλαδή αλλά δεν είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα;




5. Για το τέλος άφησα ένα έργο τέχνης! Θα μου πεις άντε να βρεις το θάρρος να το δοκιμάσεις αυτό αν έχεις ένα όμορφο, λευκό φόρεμα.



Για πείτε εσείς έχετε βάψει ποτέ κάτι; Αν έχετε και links σε φωτογραφίες και tutorials εννοείται θα τα ακολουθήσουμε με χαρά!

Φιλάκια xx

2 comments:

  1. Cute idea for the dress!! :)

    Monica

    ReplyDelete
  2. Τέλειες ιδέες!!!Το τελευταίο φόρεμα είναι πραγματικά έργο τέχνης!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails