Wednesday 24 August 2011

La Mia Boutique!

Όχι δεν ανοίγω boutique! La Mia Boutique λέγετε ένα ιταλικό περιοδικό ραπτικής σαν το Burda που έτυχε να ξεφυλλίσω για πρώτη φορά πέρσι το καλοκαίρι στην Ιταλία. Μια πολύ καλή μου φίλη εκεί είδε πόσο μου άρεσε και μάζεψε όλα τα τεύχη αυτού του χρόνου ένα, ένα για να μου τα στείλει όλα μαζί πριν λίγες μέρες (grazie mille Patrizia)!
Φαντάζεστε την χαρά μου όταν τα έλαβα... Το αστείο είναι ότι δεν έχω ράψει ποτέ κάτι με έτοιμο πατρόν, πιο πολύ γιατί τα αντίστοιχα περιοδικά που έχει τύχει να δω έχουν ρούχα πολύ συντηρητικά για τα γούστα μου. Tο La Mia Boutique όμως φαίνεται να απευθύνεται σε πιο νεαρές ηλικίες και είναι περισσότερο σαν περιοδικό μόδας με άρθρα ομορφιάς, νέα, φωτογραφίες τύπου editorial κτλ. Μέχρι και μαγειρική και ζώδια έχει!  
Α! Και μια έκπληξη με περίμενε όταν είδα το παραπάνω εξώφυλλο... Αν δεν την αναγνωρίζετε κάντε κλικ στην φωτογραφία για να την δείτε μεγαλύτερη. Είναι η Μόνικα από το Next Top Model! Να λοιπόν που κάνει καριέρα το κορίτσι στο εξωτερικό, εκτός πια κι αν έχει ιταλίδα σωσία...


Κλείνω με υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω να ράψω κάτι από όλα αυτά και μάλιστα ίσως να αρχίσω με αυτό το φορεματάκι που πολύ μου αρέσει. Λίγο φθινοπωρινό θα το έλεγα βέβαια αλλά έτσι κι αλλιώς μέχρι να το τελειώσω παίζει να είναι χειμώνας:P


φιλάκια xx

11 comments:

  1. Don't you love it when friends do that? I'm hoping my buddies in the UK are saving up copies of Elle/Vogue/Grazia!

    Can't wait to see what you come up with!

    Thanks for your sweet comment!
    x.o.x.o

    ReplyDelete
  2. hahahha!!!poli sosti vrisko tin fili sou!!!ma prospa8iseis k pisteuo mia xara 8a ta pas!pianei to xeri sou k pote dn ksereis!!!mporei na ekplageis!!;)

    fashionable.gr

    ReplyDelete
  3. Ti kalh filh!
    Anamenoume me anypomonhsia!
    xx

    ReplyDelete
  4. Είναι αρκετά πιο εύκολο από το να το πιάνεις από την αρχή. Τουλάχιστον με το burda αυτό έχω συμπεράνει. Απλά οι περιγραφές καμιά φορά είναι λίγο περίεργες. Εσύ όμως είσαι αρκετά προχωρημένη και δεν θα έχεις πρόβλημα. Περιμένουμε τις δημιουργίες σου!

    ReplyDelete
  5. Θα επαναφέρω το θέμα μετά από ένα χρόνο και κάτι μήνες για να ρωτήσω: Στην Αθήνα ή όπου αλλού και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα, το έχεις βρει το La mia Boutique; Εγώ είμαι από Ιωάννινα και εδώ δεν το έχω βρει εδώ. Αλλά προτίθεμα να την κάνω τη βόλτα και λίγο μακρύτερα για να το αγοράσω...στην Αθήνα ας πούμε! Είδα πως αυτό το μήνα έχει πολύ ωραία πατρόν και το θέλω όπωσδήποτε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Από Αθήνα είμαι αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει ποτέ να το βρω εδώ γιατί μου τα στέλνει μαζεμένα που και που μια φίλη μου από την Ιταλία. Πάντως για να πω την αλήθεια εγώ τελευταία στο Burda βρίσκω πιο ωραία πατρόν (άσχετα αν δεν ράβω σχεδόν τίποτα λόγω έλειψης χρόνου)!

      Delete
    2. Marilo,
      το περιοδικό το αγόρασα πρώτη φορά τον περασμένο αύγουστο στα Ιωάννινα, σε ένα πρακτορείο ξένου τύπου, νομίζω λέγεται news stand και είναι απέναντι από το κατάστημα Laura Ashley, αν θυμάμαι καλά. (σε καμία περίπτωση δεν κάνω διαφήμιση, απλώς θέλω να βοηθήσω)
      Εγώ θα ήθελα να μάθω αν κάποια κοπέλα έχει ράψει τελικά ρούχο από το συγκεκριμένο περιοδικό, διότι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και δυστυχώς τα πατρόν του burda θέλουν αρκετές τροποποιήσεις για να στρώσουν σωστά.

      Delete
    3. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ! το boutique το παιρνω απο ενα περίπτερο στο συνταγμα.. απεξω απο το public

      Delete
  6. To burda einai to kalytero periodiko pou voithaei kai tis kopeslles pou prwti fora na dokimasoun na rapsoune kati

    ReplyDelete
  7. Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες!!!Στην Αθήνα ξέρει κάποια από εσάς που θα το βρω;Ειδικά ένα τεύχος που έβγαλε τελευταία Taglia Forti .Από ότι κατάλαβα αφορά πατρόν για παχουλες για την άνοιξη.

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails