Monday 29 August 2011

DIY Dress UP & The Tote!

Καλημέρα! Λοιπόν εμένα πρέπει να μου άρεσε πολύ το σχολείο τελικά γιατί φορά που πλησιάζει ο Σεπτέμβρης ψάχνομαι κάπου να κάνω μαθήματα για κάτι:) Όπως σας είπα αυτή την φορά παρακολουθώ το DIY Dress UP online course.


Αυτό το course είναι περισσότερο ένα blog με tutorials σαν αυτά που βρίσκει κανείς σε DIY blogs όπως και το δικό μου. Μόνο που τα συγκεκριμένα tutorials είναι φτιαγμένα έτσι ώστε αυτός που τα ακολουθεί να μαθαίνει σιγά σιγά σημαντικές τεχνικές της ραπτικής (γαζί, τοποθέτηση φερμουάρ, φοδράρισμα, κουμπιά, μανικοκόλληση κτλ.). Δεν είναι πολύ έξυπνη ιδέα; Το course κοστίζει 20 ευρώ περίπου τα οποία πληρώνεις για να λάβεις βασικά τον κωδικό που "ξεκλειδώνει" το περιεχόμενο του blog. 

Να και η τσάντα που έφτιαξα για το δεύτερο μάθημα!



Πολύ θα ήθελα να καταφέρω να ολοκληρώσω το course και γι'αυτό θα συνεχίσω να σας δείχνω την πρόοδο μου ώστε να ντρέπομαι να τα παρατήσω (όπως κάνουμε όταν λέμε σε όλους ότι κόψαμε το τσιγάρο για να μας "επιβλέπουν")! Υπόσχομαι όμως να κάνω σύντομα και καμιά απ' τις κλασσικές ανακυκλώσεις μου για να μην βαρεθείτε και τελείως με τις μαθητικές μου αναζητήσεις:P

φιλάκια xx

11 comments:

  1. SUPER! Έχω παρακολουθήσει ανάλογα e-courses και πραγματικά έμαθα πάρα πολλά, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είχα πιάσει στα χέρια μου ποτέ ραπτομηχανή. Επίσης η Elsie είναι επαγγελματίας στο είδος της και ότι κι αν κάνει είναι πάντα τόσο προσεγμένο και μελετημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια που δεν μπορείς παρά να το λατρέψεις!
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι και περιμένουμε να δούμε και τις υπόλοιπές σου δημιουργίες! :-)

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραία τσάντα!! Καλή συνέχεια!!

    ReplyDelete
  3. Καλή πρόοδο!!!Ωραία η τσαντούλα

    ReplyDelete
  4. teleia tsantoula!
    p.s. k emena ka8e septemvrh me pianei kati me sxoles, ma8hmata klp

    ReplyDelete
  5. μας αρέσουν πολύ οι μαθητικές σου αναζητήσεις έχουν πολύ ενδιαφέρον -θα ήθελα πολύ κι εγώ να ασχοληθώ με ραπτομηχανή΄-και σε ευχαριστώ πάρα πολύ που τις μοιράζεσαι μαζί μας.τα έργα σου πάντως μοιάζουν με δασκάλας,όχι με μαθήτριας!!! μπράβο σου!!!

    ReplyDelete
  6. aaaa ενθουσιαστηκα με αυτ την ιδεα!!!να συνεχισεις κ να μην σταματησεις!!!!!περιμενω κ αλλες δημιουργιεςςςςς!!!

    ReplyDelete
  7. Υπέροχη η τσαντούλα... Εγώ υποθέτω πως απλά δεν πρόκειται ποτέ μου να μάθω να ράβω ο,τιδήποτε... :D

    ReplyDelete
  8. Πολύ όμορφη η τσαντούλα σου!! Να τα συνεχίσεις τα μαθήματά σου και να μας δείχνεις τις δημιουργίες σου!! Περιμένουμε τις επόμενες λοιπόν ;)

    ReplyDelete
  9. ενα θα σου πω αφου εχεις το χερι εχεις την ορεξη δεν θα τα παρατησεις τα πας τοσο καλα και κανεις πραγματα που τα χρησιμοποιεις μπραβο σου

    ReplyDelete
  10. fainetai teleio course dedomenou oti exei raptomixani idi vevaia!i tsanta k o fiogkos itan teleiaaaa!!!

    ReplyDelete
  11. Ευχαριστώ! Είναι πολύ ωραίο course αλλά όντως προυποθέτει να έχεις κάποιες πολύ βασικές γνώσεις ήδη και μηχανή φυσικά... Α! Και πολύ υπομονή:P

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails