Saturday 9 May 2015

Easy DIY headband and 4 ways to wear it!



Μπορεί να είναι ακόμα Μάϊος αλλά το καλοκαιράκι έρχεται γρήγορα και το νιώσαμε ήδη με τις ζέστες των τελευταίων ημερών. Έτσι ενώ είχα στο μυαλό μου να φτιάξω μια ανοιξιάτικη κορδέλα για τα μαλλιά με λουλούδια κτλ. κατέληξα σε αυτό το πολύ πιο καλοκαιρινό headband. Aν σου αρέσει μπορείς να το φτιάξεις μέσα σε 10 λεπτά κυριολεκτικά και όπως βλέπεις μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ακόμα και σαν ζώνη ή σαν chocker κολιέ!


Θα χρειαστείς κομμάτια δερματίνης (ή υφάσματος ή ακόμα και σκληρού χαρτιού) στα χρώματα που σου αρέσουν. Αν αναρωτιέσαι που βρήκα εγώ αυτά κομμάτια, προέρχονται από δειγματολόγια επίπλων!!! Ω ναι, μια καλή φίλη μου είχε δώσει κάποτε πολλά τέτοια δειγματολόγια και από τότε όλο κάτι φτιάχνω. Αν τώρα θες να αγοράζεις δέρμα ή δερματίνη θα βρεις σε μαγαζιά με υφάσματα και σε μαγαζιά με δέρματα όπως αυτά γύρω απ' το Μοναστηράκι. Θα χρειαστείς ακόμα ένα κομμάτι κορδέλα διπλάσιο περίπου σε μήκος από την περίμετρο του κεφαλιού σου.

Αφού βρεις λοιπόν τα υλικά, κόβεις μικρά τρίγωνα ή ότι άλλο θέλεις και τα κολλάς πάνω στην κορδέλα. Τόσο απλά!

4 comments:

  1. είναι πανεμορφο! αγαπω οτιδηποτε δερματινο!

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ!!! Κι εγώ το ίδιο :D

    ReplyDelete
  3. axm.... mou thimizeis ligo christmas tree... alla kai pali i zwi einai mikri na min riskaroume sto style! Poly oraia prospatheia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχχαχαχαχα! Λες να βάλω και μερικά φωτάκια να το απογειώσω; :P

      Delete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails