Friday 3 April 2015

Η&Μ Conscious Exclusive 2015 - Win invitations to the Pre-Sale event!

H Conscious Exclusive ήταν πέρσι η αγαπημένη μου συλλογή των H&M και από ότι είδα στο press preview θα είναι και φέτος! Πέρα από το προφανές ότι δηλαδή το Wardrobe Recycle δεν θα μπορούσε να μην στηρίζει την χρήση πιο αειφόρων πρακτικών στην μόδα αλλά και ανακυκλωμένων υλικών όπως πούλιες κ.α. τα ρούχα αυτής της συλλογής είναι και πολύ όμορφα σαν σχέδια και γραμμές και φυσικά έχουν φανταστικά υφάσματα όπως βιολογικό λινό και μετάξι, κάνναβη και βιολογικό δέρμα. 

Στην φετινή Conscious Exclusive συλλογή ξεχωρίζουν τα φορέματα με έντονες επιρροές από την Ιαπωνική τέχνη όπως η αμάνικη τουαλέτα με σχέδιο από πουλιά ζωγραφισμένα στο χέρι και το φόρεμα σε γραμμή κιμονό. 




Να και το υπέροχο φόρεμα με τις ανακυκλωμένες πούλιες! Δεν είναι πολύ όμορφο;


Αυτό δε το μίνι φορεματάκι είναι από τα αγαπημένα μου και σίγουρα από τα πιο ευκολοφόρετα της συλλογής.


Αλλά τελικά το κομμάτι που ξεχώρισα περισσότερο από τα άλλα είναι αυτή η κομψή φόρμα σε κλασσικό μαύρο χρώμα που μου έκλεψε την καρδιά και είναι και ένας απ΄ τους λόγους που θα φροντίσω να φτάσω πρώτη πρώτη στο Pre-Sale event που θα γίνει στις 15/4 στο flagship καταστήμα της Η&Μ στην Ερμού! 

Photo by Thodoris Markou for H&M
Τι θα έλεγες να πάμε μαζί; Έχω 3 διπλές προσκλήσεις για το H&M Conscious Exclusive Pre-Sale event (είτε της Αθήνας είτε της Θεσσαλονίκης - την ίδια μέρα στο κατάστημα Τσιμισκή 20) και για να μπεις στην κλήρωση ώστε να κερδίσεις μία από αυτές το μόνο που θα ήθελα είναι να κάνεις είναι Like σε αυτή την φωτογραφία μου στο Facebook της H&M, στηρίζοντας της συμμετοχή μου στον αντίστοιχο διαγωνισμό για bloggers. Eπίσης φρόντισε να μου αφήσεις και το όνομα σου ή/και ένα e-mail σου στα σχόλια εδώ στο blog για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου αν κερδίσεις. Τέλος πρέπει να υποσχεθείς ότι αν έρθεις και βρεις την μαύρη φόρμα της φωτό θα την κρατήσεις για μένα. Άντε καλά αυτό το τελευταίο δεν είναι υποχρεωτικό αλλά πολύ θα το εκτιμούσα!

Η συλλογή Η&Μ Conscious Exclusive 2015 θα είναι διαθέσιμη σε περίπου 200 καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως από τις 16 Απριλίου, καθώς και online.

10 comments:

  1. Τέλειοο..!! <3

    Ελπίδα Τσαχιρίδου
    [email protected]

    ReplyDelete
  2. Ασημινα Χριστοδούλου
    [email protected]
    Καλη επιτυχία!

    ReplyDelete
  3. Ασημινα Χριστοδούλου
    [email protected]
    Καλη επιτυχία!

    ReplyDelete
  4. Λιαγούρη Στέλλα
    [email protected]

    ReplyDelete
  5. Βασιλοπουλου βασιλικη
    [email protected]

    ReplyDelete
  6. Νατάσα Ιωάννου
    [email protected]

    ReplyDelete
  7. Τέλεια collection..

    http://urbanmademoiselle.blogspot.gr

    ReplyDelete
  8. Οι τρεις νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι: Ασημινα Χριστοδούλου, Μυρτω Ξυδη και Βασιλική Βασιλοπουλου και έχουν ήδη ειδοποιηθεί μέσω e-mail! Ευχαριστώ πολύ όσους συμμετείχαν και εύχομαι καλή διασκέδαση και καλά ψώνια στις τυχερές. :D

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails