Friday 14 February 2014

Scissors Out - "Be My Valentine"

Happy Valentine's day! Ξέρω τις τελευταίες μέρες έχουμε πάθει  όλοι overdose από καρδούλες και ένα ακόμα σχετικό ποστ μπορεί να σας φαίνεται βαρετό. Άσε που το αγαπημένο μας Pinterest και τα DIY blogs έχουν γεμίσει με ιδέες για τις οποίες ο χαρακτηρισμός kitsch είναι μάλλον ήπιος. Θεώρησα λοιπόν πρόκληση να βρω και να μοιραστώ μαζί σας κάποιες ιδέες σχετικές με την μέρα που να είναι όμως καλόγουστες και stylish. Μετά από μεγάλη αναζήτηση λοιπόν, να οι αγαπημένες μου:

 

1. Αυτό το τσαντάκι καρδούλα φτιάχνεται σχετικά εύκολα και ίσως σε κάποιο άλλο χρώμα θα το κρατούσα οποιαδήποτε μέρα του χρόνου!

http://transientexpression.com/diy-heart-wrist-bag-tutorial/ 


2. Πλεκτές καρδούλες! To συγκεκριμένο blog τις προτείνει ως σουβέρ. Εγώ δεν ξέρω ακριβώς πως θα τις χρησιμοποιούσα απλά μου άρεσε πολύ η ιδέα να πλέξω καμιά δεκαριά σε διάφορα χρώματα.

http://www.justbcrafty.com/2014/01/embroidered-conversation-heart-knit.html 

3. Ένας διακριτικός και καθόλου γλυκανάλατος τρόπος να φορέσεις καρδούλες είναι αυτά τα elbow patches.

http://honestlywtf.com/diy/diy-elbow-patch/


4. Τέλος γνώμη μου είναι ότι αν είσαι φανατική της γιορτής, καλύτερα να αφήσεις τα ημίμετρα και να υπερβάλεις με στυλ, φορώντας ένα statement αξεσουάρ όπως αυτό!

http://www.jaderoseblog.com/2014/02/diy-fashion-for-valentines-day.html

Αυτές είναι οι δικές μου προτάσεις. Ελπίζω να σας αρέσουν και εύχομαι να περάσετε πραγματικά υπέροχα σήμερα ότι και αν κάνετε.

Φιλάκια xx

1 comment:

  1. οσο βαρετο και αν ειναι εχει το γουστο του

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails