Sunday 2 June 2013

Scissors Out - Beach Cover Ups

Μπορεί να είναι ένα απλό καφτάνι ή ένα αεράτο φορεματάκι αλλά σίγουρα είναι το πιο απαραίτητο κομμάτι του καλοκαιριού. Μιλάω για αυτό το ρούχο που φοράς για να πας από το ξενοδοχείο στην παραλία ή να κάτσεις στο beach bar νιώθοντας sexy αλλά και "καλυμμένη" ταυτόχρονα και βρήκα μερικές ιδέες για να το φτιάξεις μόνη σου!


Ξεκινάω με το πιο δημοφιλές DIY του περσινού καλοκαιριού που φτιάχνεται ακόμα και χωρίς καθόλου ράψιμο. Στην ουσία είναι ένα κομμάτι ύφασμα και δύο κορδονάκια/τιράντες και εδώ βλέπετε την Trash to Couture version.



Άλλο αγαπημένο blog το WobiSobi και αυτό το cool μακρύ t-shirt με κοψίματα που ανάλογα πόσο πυκνά τα κάνεις μπορεί να γίνει περισσότερο ή λιγότερο αποκαλυπτικό!

 

Λίγο περισσότερη δουλειά έχει αυτό το φόρεμα από το blog Adventures of a Middle Sister (τι όνομα κι αυτό). Είναι και πάλι φτιαγμένο από ένα απλό t-shirt αλλά έχει και όλη την διαδικασία για το Tie-dye. Το αποτέλεσμα πάντως είναι τέλειο!


Για το τέλος άφησα την αγαπημένη μου Geneva από το A Pair and a Spare που δεν λείπει σχεδόν ποτέ από αυτή την στήλη. Εδώ λοιπόν βλέπετε τον τρόπο να φτιάξετε αυτό το κόψιμο φορέματος που είναι τόσο της μόδας αυτή την στιγμή και που είναι και τέλειο για φόρεμα παραλίας!



Φιλάκια xx

4 comments:

  1. Μου αρέσει πολύ το πρώτο και το τρίτο!!Ότι πρέπει για κάλυψη!!
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
  2. Όλα είναι όμορφα και πρακτικά.
    http://cakesandfairytales.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  3. na mai pali! xixixi ! ego ekana to deutero kai vgike TE-LEI-O!
    PLEASE PLEASE PLEASE!!! AN exeis kai alla TOSO oraia na mas deikseis PLEASE DEIKSE MAS! Ta exw steilei se OLES tis files mou kai metapoioume me eukolo tropo tis blouzes mas!

    Meliriti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Α τώρα θέλω να το δω! Πολύ χαίρομαι που σας κόλλησα το μικρόβιο της μεταποίησης :D

      Delete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails