Wednesday 12 June 2013

My Collaboration with Aussie and Nidodileda!

Χάρηκα που σας άρεσε το μπλουζάκι που έφτιαξα με τα στένσιλς για τα limited edition μπουκάλια Street Art Design Edition των Aussie. H έμπνευση όμως από την συγκεκριμένη καμπάνια δεν σταμάτησε εκεί! 


Σε συνεργασία με τα Aussie επέλεξα την αγαπημένη μου σχεδιάστρια Τόνια Μητρούδη του brand Nidodileda για να δημιουργήσει ένα Aussome Summer outfit εμπνευσμένο από τη νέα Limited Edition σειρά! Και φυσικά δεν το φτιάχνει για μένα αλλά για να το κερδίσει μία τυχερή αναγνώστρια του Wardrobe Recycle μαζί με την σειρά από μάσκες μαλλιών Aussie - 3 Minute Miracle στα limited edition μπουκάλια!


 
Τα Nidodileda προσωπικά τα ανακάλυψα στον πολυχώρο 7th Thought στο Χαλάνδρι και λάτρεψα το μοναδικό στυλ των ρούχων και την αισθητική του brand. Κατόπιν έμαθα ότι η σχεδιάστρια πίσω από το brand,Τόνια Μητρούδη, αν και μόλις 28 ετών, έχει συμπληρώσει ήδη 7 χρόνια στο χώρο της μόδας. Έχει εργαστεί  ως Fashion Editor σε περιοδικά με διεθνείς τίτλους και έχει συνεργαστεί με αρκετά ονόματα της ελληνικής  showbiz ως  personal stylist. Μέχρι λοιπόν η Τόνια να ολοκληρώσει το μοναδικό outfit που δημιουργεί αποκλειστικά για εσάς εμπνευσμένη από τα Aussie Street Art Design Edition, σας αφήνω με μερικές φωτογραφίες από την καλοκαιρινή συλλογή Nidodileda SS2013!

Stay tuned για το Nidodileda Aussome Summer outfit και τον διαγωνισμό φυσικά ;)

Φιλάκια xx

2 comments:

  1. ουαου!υπεροχο νεο!ευχαριστουμε!

    ReplyDelete
  2. super!

    to teleutaio shopping haul mou einai online!

    Lady-Pa

    xoxo

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails