Tuesday 25 June 2013

Glowbox Review!


Λοιπόν τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολύ της μόδας αυτά τα συνδρομητικά κουτάκια ομορφιάς. Η ιδέα είναι ότι πληρώνοντας μία μικρή συνδρομή κάθε μήνα μπορείς να λαμβάνεις στο σπίτι σου διάφορα καλλυντικά σε μίνι ή και κανονικές συσκευασίες τα οποία είναι επιλεγμένα για σένα με βάση το προσωπικό σου προφίλ. Έτσι λοιπόν τα δοκιμάζεις και στην συνέχεια αν σου αρέσει κάποιο μπορείς να το αγοράσεις και από το e-shop της ίδιας υπηρεσίας!


Το Glowbox δεν είναι το πρώτο ούτε και το μοναδικό κουτάκι που έχω δοκιμάσει. Είναι όμως το μόνο το οποίο μου έκανε πραγματικά εντύπωση και μου κίνησε το ενδιαφέρον ώστε να θέλω να παραγγείλω και τα επόμενα! Ο βασικό λόγος είναι τα brands καλλυντικών με τα οποία συνεργάζεται και είναι πραγματικά πολύ καλά και ποιοτικά. Αυτό σημαίνει ότι τα 12 ευρώ που δίνεις για το κουτάκι (ή και λιγότερα να δες εδώ τις συνδρομές) δεν είναι καθόλου πολλά αφού θα θέλεις πραγματικά να χρησιμοποιήσεις τα περισσότερα προϊόντα που θα περιέχει. 

Δεν θα σας ζαλίσω με περιγραφές των προϊόντων που περιείχε το συγκεκριμένο Glowbox (το οποίο είναι απ' ότι είδα sold out οπότε περιμένουμε το επόμενο) αλλά αν θέλετε μπορείτε να τις δείτε εδώ. Προσωπικά μπορώ να πω ότι μου άρεσαν όλα πολύ και αν έπρεπε να διαλέξω ένα απ' όλα για να το αγοράσω σε κανονικό μέγεθος, αυτό θα ήταν το ξηρό λαδάκι NUXE  Dry Oil Huile Prodigieuse το οποίο είναι το καλύτερο πολυχρηστικό λάδι που έχω δοκιμάσει! Αν θέλετε πάντως αναλυτικό review για αυτό ή κάποιο από τα υπόλοιπα προϊόντα θα χαρώ να το γράψω οπότε αφήστε μου ένα σχετικό σχόλιο.

Φιλάκια xx

8 comments:

  1. eixame ta idia proionta..mono diaforetiko xrwma mano!!!
    trela8ika me to lip tint!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Διάβασα και το δικό σου review! Κι εγώ πάντως παρακαλάω να μείνει τόσο καλό το επίπεδο και στα υπόλοιπα Glowbox κουτάκια...

      Delete
  2. Για πες, τι λεει το NUXE????

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι τέλειο!!! Εγώ προς το παρόν το δοκίμασα στο σώμα και στο πρόσωπο αλλά σκοπεύω να το δοκιμάσω και στα μαλλιά μου! Μυρίζει καταπληκτικά, ενυδατώνει τέλεια και δεν αφήνει καμία λιπαρότητα (πολύ βασικό). Εμένα βέβαια γενικώς μου αρέσουν τα λάδακια και χρησιμοποιώ και βιολογικό λάδι καρύδας κυρίως στα μαλλιά μου, αλλά τα περισσότερα αφήνουν έστω και λίγη "λαδίλα" χαχαχαχα! Γι' αυτό κυρίως μου άρεσε το Nuxe, γιατί είναι πραγματικά ξηρό και απορροφάται τελείως.

      Delete
  3. φοβερή ιδέα! είναι η πρώτη φορά που το βλέπω κ μου φαίνεται τόσο χρήσιμο! σε γλιτώνει από τόσες άσκοπες αγορές του στυλ: αγόγρασα κραγιόν αλλά τελικά το χρώμα του ειναι πολύ σκούρο!

    ReplyDelete
  4. Eγώ λάτρεψα το lip stain! Ήταν υπέροχο προϊόν... Πρέπει να γράψω και εγώ ριβιού! Επί τη ευκαιρία να ξέρεις και από εδώ αγαπημένη Φλωρεντία πως αναρωτιόμουν στα events που έχουμε συναντηθεί ποιο είναι αυτό το όμορφο πρόσωπο... Σε ανακάλυψα.
    Εύη

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα! Ευχαριστώ Εύη κι εγώ χαίρομαι που «βρεθήκαμε». Όσο για το lip stain μου άρεσε στα χείλη αλλά στα μαγούλα μου φάνηκε πολύ λιπαρό.... Περιμένω να διαβάσω το review σου!

      Delete
  5. Καταπληκτικό. Θα το δοκιμάσω αυτό τον μήνα σίγουρα.
    http://cakesandfairytales.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails