Thursday 23 May 2013

Welcome Greek Summer - Hello KORRES!

Ότι κόλπα και να κάνει ο καιρός το καλοκαίρι έφτασε και πρέπει να το υποδεχτούμε. Αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα και προϊόντα για ελαφρύ μακιγιάζ είναι στην λίστα αγορών μου συνήθως αυτή την εποχή αλλά φέτος η εταιρία KORRES με πρόλαβε και όπως βλέπετε μου έστειλε ήδη ότι θα χρειαστώ για ένα ανέμελο καλοκαιράκι!

Η αλήθεια είναι ότι δεν καίγομαι καθόλου εύκολα οπότε ο δείκτης 20 του διάφανου αντηλιακού καρυδιάς και καρύδας είναι μια χαρά για το σώμα μου. Για το πρόσωπο θέλω λίγο μεγαλύτερη προστασία και το νέο αντηλιακού προσώπου της σειράς με βιολογικό βρώσιμο γιαούρτι έχει την ιδανική υφή για καθημερινή χρήση. Το after sun της ίδιας σειράς το αγοράζω κάθε χρόνο γιατί μπορεί όπως είπα εγώ να μην καίγομαι, ο άντρας μου όμως κοκκινίζει φοβερά όσο αντηλιακό και να βάλει οπότε το αγαπάει με πάθος! Όσον αφορά το αντηλιακό μαλλιών με κόκκινο σταφύλι ανυπομονώ πραγματικά να το δοκιμάσω!

 

Όπως βλέπετε όμως και το καλοκαιρινό μου μακιγιάζ θα έχει χρώματα KORRES μιας και πριν λίγο καιρό είχα λάβει και αυτά τα τέλεια ρουζ σε στικ αλλά και τα Lip Butter glosses που συνδυάζονται τέλεια για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που μπορεί να είναι από πολύ διακριτικό έως και λίγο πιο έντονο ανάλογα την απόχρωση που θα επιλέξεις.

.

Έτοιμη λοιπόν! Εσύ τι έχεις στην καλοκαιρινή σου λίστα;

Φιλάκια xx

4 comments:

  1. lucky you!!! ta rouz se stick einai apo ta agapimena mou proionta k ayta fainontai teleia!!!
    www.miouprincesslovespink.blogspot.gr

    ReplyDelete
  2. Ναι μαι πάλι! χιχιχ! σου στείλανε τέεεεεεεελεια πράγματα! με γειες!!!

    ReplyDelete
  3. pws legetai h apoxrosh apo to mesaio rouz ?

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails