Wednesday 1 May 2013

My Factory Outlet Outfit

Καλό μήνα! Ετοιμάζεστε για το Πάσχα; Εγώ φεύγω αύριο για την πανέμορφη Ναύπακτο! Πριν φύγω όμως φωτογράφισα το Πασχαλινό μου outfit το οποίο βασίζεται στα δύο νέα αγαπημένα μου κομμάτια, το λευκό Levi's παντελόνι και την Juicy Couture μπλούζα που βρήκα στο #value_for_style event του Factory Outlet. Τα συνοδεύουν το clutch από την Conscious Collection των H&M και ένα ζευγάρι Etam πέδιλα.













Την φωτογράφιση την στήσαμε με την φίλη μου την Ελένη επίτηδες λίγο glamorous γιατί ήθελα πραγματικά να κάνει αντίθεση με ότι έχουν αρκετοί στο μυαλό τους όταν ακούν την λέξη outlet! Αν λοιπόν φαντάζεστε έναν μίζερο χώρο με τόνους παλιομοδίτικα ρούχα μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε. To Factory Outlet είναι ένα πολυκατάστημα που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τα αντίστοιχα μη εκπτωτικά, μόνο που οι τιμές του είναι καταπληκτικές. Ενδεικτικά λέω ότι το τζιν αυτό κόστιζε €50 από  €95 και η μπλούζα από  €145 είχε €57!!! Αν λοιπόν έχετε ακόμα μερικά ψώνια να κάνετε πριν το Πάσχα αξίζει πραγματικά μια βόλτα μέχρι εκεί. Και επειδή μόλις αρχίσετε να βρίσκετε τους δικούς σας θησαυρούς ξέρω ότι θα θέλετε να πηγαίνετε συνέχεια, βγάλτε και την κάρτα "check in and win" ώστε να κερδίζετε πόντους και δώρα ακόμα κι αν δεν αγοράσετε τελικά κάτι!

Με αυτά τα μικρά tips λοιπόν σας αφήνω και εύχομαι σε όλους και όλες καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και να περάσετε τέλεια όπου κι αν βρεθείτε!

Φιλάκια xx

6 comments:

  1. Με αυτό το ντύσιμο σε φαντάζομαι για καφέ στο λιμάνι της Ναυπάκτου!!!

    Κατάγομαι από εκεί και κάνω κάθε χρόνο Πάσχα εκεί αλλά τα τελευταία χρόνια την απατώ με το νησί του φίλου μου!!!

    Να έχεις ένα όμορφο Πάσχα και να περάσεις τέλεια!!!

    Υ.Γ: Εννοείται ότι στα outlet βρίσκουμε ΚΑΙ θησαυρούς!!! Απλώς θέλει υπομονή και ψάξιμο!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χα χα χα!Δεν είμαι (τόσο) ψωνάρα όσο φαίνομαι :P Αν τυχόν σε προλάβω και με δεις στο λιμάνι, θα φοράω πιθανότατα φόρμα και αθλητικά για να κυνηγάω τα δύο τρελλά παιδάκια μου! Αγαπώ Ναύπακτο πάντως...

      Delete
    2. Θα πάω και φέτος για νησιώτικο Πάσχα, δε θα σε πετύχω δλδ πουθενά!!! Αλλά όπως και να 'χει το Πάσχα και η άνοιξη γενικά στη Ναύπακτο είναι υπέροχα!!!

      Υ.Γ.: Σιγά που είσαι ψωνάρα!!! Πώς αλλιώς δλδ θα παρουσίαζες τα ρουχαλάκια;; Μην ανησυχείς!!!

      Delete
  2. υπεροχο το συνολο σου και το στησιμο της φωτογραφισης!Καλο Πασχα και καλη Ανασταση!

    ReplyDelete
  3. υπεροχη οπως παντα!καλο πασχα βασω λαρισα

    ReplyDelete
  4. Καλό Μήνα!!!!Καλό Πάσχα να περάσεις υπέροχα με την οικογένεια σου και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.!!!!! Η φωτογράφιση είναι εξαιρετική μπράβο στο μοντέλο και στην φωτογράφο.!!! Να συνεχίσετε έτσι.!!!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails