Thursday 11 April 2013

Beauty Week: Keeping it natural.

Από την Δευτέρα που ξεκίνησα αυτά τα posts για την ομορφιά προσπαθώ να σκεφτώ ποια είναι τα "μυστικά ομορφιάς" μου. Καταλήγω όμως σε ένα μόνο: λίγα προϊόντα και όσο πιο φυσικό αποτέλεσμα γίνεται! Πάντα αναρωτιόμουν για τις γυναίκες που ξυπνάνε το πρωί και κάνουν "επαγγελματικό" μακιγιάζ με βάση, πούδρα, σκιές, μολύβια, κραγιόν και πάει λέγοντας. Καταρχάς πότε προλαβαίνουν και κατά δεύτερον δεν καταλαβαίνουν ότι το βαρύ μακιγιάζ μεγαλώνει και φαίνεται επιτηδευμένο;


Εχθές το πρωί ας πούμε ξύπνησα ξενυχτισμένη και όλο φούρια για να πάω στην δουλειά (βλέπεις το μάτι δεν είχε ανοίξει ακόμα καλά καλά). Βάφτηκα μέσα 5 λεπτά χωρίς υπερβολές και έβγαλα μια φωτογραφία στα γρήγορα για να έχω να σας δείξω το αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι βέβαια τίποτα σπουδαίο αλλά είναι αυτό ακριβώς στο οποίο αναφέρομαι!


Συνολικά χρησιμοποίησα τέσσερα προϊόντα όλα κι όλα με πρωταγωνιστή την IDÉALIA BB Cream της Vichy την οποία χρησιμοποιώ εδώ και τρεις ημέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό με μια ελαφριά, ομοιόμορφη κάλυψη, ενυδάτωση και SPF 25. Αυτό που μου έκανε ειδικά εντύπωση είναι πως "έσβησε" κάπως τις ρυτίδες (έκφρασης όπως θέλω να τις λέω J) στο μέτωπο μου οι οποίες συνήθως φαίνονται πιο έντονα αν βάλω make up.

Το άλλο μεγάλο μυστικό μου είναι το corrector της Bobbi Brown. Προσωπικά δεν έχω βρει μέχρι τώρα άλλο προϊόν που να αντιμετωπίζει καλύτερα τους μαύρους κύκλους. Είναι αυτό που λέμε "δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς αυτό". Υποτίθεται ότι πρέπει να βάλεις και concealer από πάνω αλλά εγώ αυτό το κάνω μόνο για βραδυνό μακιγιάζ ή όταν είμα πολύ ξενυχτισμένη και το χρειάζομαι.
 
Το επόμενο προϊόν είναι πάλι 2 σε 1 και είναι το Sheer Cheek Color της Artisty από την Amway. Ρουζ και simmer μαζί ώστε με μια πινελιά έχεις και ροδαλά μαγουλάκια και λάμψη! Βιαζόμαστε δεν είπαμε;

To 5λεπτο τελειώνει με ένα πέρασμα στις βλεβαρίδες με την RESPECTISSIME της  La Roche-Posay η οποία είναι απλά η πιο άνετη μάσκαρα. Το λέω γιατί φοράω και φακούς επαφής και έτσι το πρωί ειδικά δεν αντέχω και πολλά πολλά στα μάτια μου. Η μάσκαρα αυτή όχι μόνο δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ αλλά ξεβάφεται και απίστευτα εύκολα κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Αυτό λοιπόν είναι το πρωινό μου μακιγιάζ και όπως βλέπετε δεν περιλαμβάνει καν λιπ γκλός! Τι νόημα θα είχε άλλωστε αφού στον δρόμο για την δουλειά θα φάω την τυρόπιτα μου και θα εξαφανιστεί J.

Φιλακια xx

6 comments:

  1. Το κάτι παραπάνω το δίνει το ρουζ πάντως! Κούκλα κοπελιά! :))

    ReplyDelete
  2. Συμφωνώ απόλυτα, όσο πιο λίγα τόσο το καλύτερο! Δείχνεις πολύ όμορφη!!

    ReplyDelete
  3. Bobbi brown πιο απαραιτητος και απο τον καφε.. ;)

    ReplyDelete
  4. Κούκλα!!! Με ψήνει η ΒΒ σου....

    ReplyDelete
  5. Το ίδιο αναρωτιόμουν μαζί σου και όταν σπούδαζα - ειδικά σε περιόδους εξεταστικής - πόσο μάλιστα όταν ξυπνάς να πας για δουλειά... πού τη βρίσκουν την όρεξη για τέτοιο μακιγιάζ;;

    Μια χαρά φυσικότατη είσαι!!!

    Άσε που λιγότερος χρόνος μακιγιάζ ισοδυναμεί με περισσότερο χρόνο νάνι!!! χιχι

    ReplyDelete
  6. Well you look super gorgeous going au naturel - you like the Helena Christensen type - so lucky koukl!!!
    x.o.x.o

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails