Monday 8 April 2013

Beauty Week: Bobbi Brown @ The Fashion Room Service

Καλή εβδομάδα! Τι λέτε να ασχοληθούμε για λίγο με κάτι διαφορετικό; Εγώ προσωπικά την χρειάζομαι που και που λίγη αλλαγή και ποικιλία και έτσι σκέφτηκα για μία εβδομάδα να αφιερώσω τις αναρτήσεις μου στην ομορφιά! Είναι που έχω και τόσα να σας πω μιας και τον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει πολλά νέα καλλυντικά και έχω βρεθεί και σε αρκετά beauty events. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Πριν λίγες μέρες έγινε το Fashion Room Service του περιοδικού Ozon όπου για πρώτη φορά συμμετείχαν τα καλλυντικά Bobbi Brown. Στο δωμάτιο 606 του ξενοδοχείου Fresh οι make up artists των Bobbi Brown φρόντισαν να περιποιηθούν το μακιγιάζ κάθε γυναίκας που πέρασε από εκεί.


 Για μένα ήταν η τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσω την BB Cream της Bobbi Brown την οποία έχω βάλει στο μάτι από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Φυσικά δεν απογοητεύτηκα καθόλου μιας και ήταν όντως πάρα πολύ καλή, με τέλεια υφη και αποτέλεσμα και αυτό που με ενθουσίασε ακόμα περισσότερο, ενόψει καλοκαιριού είναι ότι έχει και SPF 35! Δεν χρειάζεσαι δηλαδή καμία άλλη κρέμα, make up ή αντηλιακό προσώπου.

Εδώ βλέπετε και το συνολικό αποτέλεσμα που ήταν πολύ όμορφο και φυσικό όπως γίνεται πάντα όταν κάθομαι "στο σκαμνί" των make up artists της συγκεκριμένης εταιρίας. Πιστέψτε με, αν τα Bobbi Brown δεν ήταν τόσο ακριβά θα τα αγόραζα όλα κάθε φορά που πήγαινα στο Attika. Αρκούμαι όμως στο να αποκτώ που και που κάτι από αυτά, έστω κι αν καμιά φορά χρειάζεται να επιστρατεύσω της φίλες μου να μου το κάνουν δώρο στα γενέθλια μου (* hint hint: bb cream)!

Φιλάκια xx

2 comments:

  1. το αντηλιακό γράφεται με η και όχι με ι όπως το έχεις γράψει............

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ουπς έχεις δίκιο! Το διόρθωσα ευχαριστώ.

      Delete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails