Friday 12 April 2013

XLCloset Competion - "Kim Kardashian for a day"!

Σκέψου ότι ένα πρωί ξυπνάς και η μέρα σου είναι ως εξής: φοράς κάτι κομψό και κατεβαίνεις στον δρόμο όπου σε περιμένει μία λιμουζίνα. Κάνετε μία στάση για να παραλάβετε και την κολλητή σου και πάτε στην συνέχεια και οι δύο για μια απίστευτα χαλαρωτική περιποίηση με μανικιούρ και χτένισμα. Ξεκούραστες και κούκλες ξαναμπαίνετε στην λιμουζίνα για να πάτε αυτή την φορά στα καταστήματα Vertice όπου η φίλη σου σε βοηθάει να διαλέξεις υπέροχα ρούχα αξίας 300 ευρώ και παίρνει κι αυτή ένα δωράκι έκπληξη! Όταν τελειώσετε τα ψώνια φεύγετε για να γευματίσετε σε ένα πολυτελές εστιατόριο και να συζητήσετε τις εμπειρίες της απίστευτης αυτής ημέρας η οποία τελειώνει με την επιστροφή σας στο σπίτι με την λιμουζίνα και πάλι φυσικά.  






Κάπως έτσι δεν φανταζόμαστε την ζωή των celebrities όπως π.χ. η Kim Kardashian; Ψώνια, πολυτελή γεύματα, περιποιήσεις και πάλι ψώνια! Ε λοιπόν το xlcloset.gr, το πρώτο online κατάστημα Plus Size Fashion & Accessories στην Ελλάδα, θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία μιας τέτοιας απίστευτης ημέρας, αν είσαι η τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού «Ζήσε τη ζωή της Kim Kardashian για μια μέρα»



Στο διαγωνισμό πέρα από το έπαθλο που θα κερδίσει η μεγάλη τυχερή, άλλες 3 τυχερές θα κερδίσουν ρούχα & αξεσουάρ αξίας 100€ από το xlcloset.gr. Γρήγορα λοιπόν ακολούθησε τις οδηγίες στην σελίδα του xlcloset στο facebook για να δηλώσεις συμμετοχή από σήμερα και έως τις ην Κυριακή 21 Απρίλιου τα μεσάνυχτα! Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι να δώσεις το e-mail σου ενώ αν προσκαλέσεις και τις φίλες σου να λάβουν μέρος μέσω facebook πολλαπλασιάζεις τις συμμετοχές σου! Κάνε κλικ εδώ για να λάβεις μέρος!





Και μην ξεχνάς ότι στο xlcloset.gr μπορείς να βρίσκεις πραγματικά μοντέρνες μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν, φορέματα και άλλα γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη (από 48 έως 62 – ελληνικό), από τις πιο γνωστές μάρκες plus size fashion, DinaXL & Vertice.


Φιλάκια xx

No comments:

Post a Comment

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails