Thursday 20 September 2012

De-Ruffle!

Αν διαβάζεις και άλλα blogs με μεταποιήσεις, ειδικά αυτά του εξωτερικού, θα έχεις δει μια μανία που κυκλοφορεί να βάζουν σουρίτσες και βολάν (ruffles) σε ρούχα, πουκάμισα, μπλούζες κτλ. Εγώ λοιπόν με τα δικά μου ρούχα κάνω το ακριβώς αντίθετο! Όχι ότι δεν ταιριάζει σε κάποιους το ρομαντικό στυλ με φρου φρου και τέτοια, απλώς δεν είναι κάτι που φοράω εγώ τόσο πολύ.

Κι όμως κατεβάζοντας τα φθινοπωρινά μου βρήκα αυτή την μπλούζα που έχει αυτά ακριβώς τα βολάν που λέγαμε και την οποία βασικά έχω κρατήσει για το πολύ ωραίο και άνετο ύφασμα της και γιατί για να πω την αλήθεια δεν έχω και πολλά ρούχα για αυτή την μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτό το βολάν όμως δεν μπορούσα πια να το χωνέψω.


Και φυσικά το έκοψα! Λοιπόν να ξέρετε ότι γενικώς αν θέλετε να αφαιρέσετε τέτοιες λεπτομέρειες από ρούχα όπως βολάν ή ακόμα και τον γιακά από ένα πουκάμισο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε αυτό που θέλετε πολύ πολύ κοντά στην ραφή. Ειδικά σε "στητά" υφάσματα το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου ότι έχει κοπεί. Δείτε το και ολόκληρο.



Να πω ότι έκοψα και το λάστιχο από κάτω γιατί μου αρέσει περισσότερο να μπορώ να το φοράω έτσι μέσα από το τζιν. Πως σας φαίνεται, έχετε κάτι αντίστοιχο που θα θέλατε να αλλάξετε;



Πριν σας αφήσω θέλω να μοιραστώ μαζί σας και το μακιγιάζ που κάνω συνέχεια αυτές τις μέρες! Βασικά από τότε που η Amway μου έστειλε την φθινοπωρινή συλλογή της σειράς Artistry χρησιμοποιώ αυτά τα υπέροχα γήινα χρώματα που νομίζω ότι ταιριάζουν απόλυτα με την εποχή. Και το πρωί έλαβα και αυτό το ελαφρύ Dermablend, foundation της Vichy* που φοράω ήδη σήμερα αντί για το αντηλιακό μου (έχει και αυτό SPF 35) μιας και χρειαζόμουν λίγη κάλυψη μετά από την χθεσινή βραδιά - ποτά με τις φίλες μου στο κέντρο. Απλώνεται πολύ εύκολα σαν κρέμα και μπορώ να πω ότι ότι έσωσε αρκετά την κατάσταση;)

*edit: Όπως τόνισε και μία αναγνώστρια το Dermablend foundation παρέχει μεγάλη κάλυψη άρα κακώς το χαρακτήρισα "ελαφρυ". Βασικά αναφερόμουν στην υφή του και στο γεγονός ότι αν χρησιμοποιήσεις μια μικρή ποσότητα πάνω από μια υδατική κρέμα μπορείς να έχεις ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Θέλω να τονίσω ότι πάντα σε αυτό το blog μιλάω αποκλειστικά για την δικιά μου εμπειρία και όχι για τα "επίσημα" χαρακτηριστικά κάποιου προϊόντος. Ευχαριστώ λοιπόν για την διόρθωση και ελπίζω να μην μπέρδεψα κανέναν.

Φιλάκια xx

4 comments:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με την αφαίρεση των βολάν( γενικά τα βολανάκια,οι σουρίτσες και τα φρου φρου μου δημιουργούν μια φυσική απέχθεια!!) Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.
    Υ.Γ. Πάντως το make up αυτό δεν είναι από τα πιο ελαφρυά...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μάλλον έχεις δίκιο για το make up αυτό είναι πολύ καλυπτικό αλλά εννοούσα ότι σαν υφη είναι πολύ ελαφρύ! Εγώ έβαλα πολύ μικρή ποσότητα πάνω απ' την υδατική μου κρέμα και απλώθηκε τέλεια χωρίς καθόλου σημάδια.

      Delete
  2. Καλά του έκανες του βολάν και το ξεφορτώθηκες!ήταν ψιλοχάλια με το συμπάθιο....Τώρα έγινε κουκλίτσα!

    ReplyDelete
  3. κ εμενα δεν μ πολυ ταιριαζουν τ βολαν! μ αρεσει πιο πολυ οπως το μεταποιησες!!!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails