Saturday 8 September 2012

F/W 2012-13 DIY Inspiration

Το ξέρω ότι περιμένετε τα νέα για την τύχη της δερμάτινης φούστας αλλά δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να κάνω ακόμα κάτι λόγω μιας τενοντίτιδας στο ώμο που με ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες. Αφού λοιπόν δεν μπορώ να φτιάξω τίποτα το έχω ρίξει στην αναζήτηση έμπνευσης για DIYs που μπορεί να κάνω αυτόν τον χειμώνα! Να μερικές ιδέες. 

Το κοντό σακάκι:


Ιδανικό για το φθινόπωρο, το κοντό σακάκι κάνει φέτος το come back του. Από την στιγμή που το είδα σκέφτομαι πόσο εύκολο να είναι άραγε να κόψεις ένα κλασσικό σακάκι για να πετύχεις αυτό το στυλ;

Το ελαφρύ peplum:


Εκτός από το έντονο peplum (βολάν;) που φορέθηκε και πέρσι σε φορέματα και φούστες, φέτος θα φορέσουμε και ένα πιο soft version του ακόμα και σε καθημερινές μπλούζες. Δεν θα είναι πιστεύω δύσκολο να προσθέσουμε βολάν σε κάποιο παλιό μπλουζάκι ώστε να το κάνουμε λίγο πιο μοντέρνο.

To πλεκτό σάλι:


Εντάξει η λέξη σάλι το αδικεί αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να πω αυτό το πλεκτό. Όσες πλέκετε ετοιμαστείτε για παραγγελίες από τις φίλες σας! Οι υπόλοιπες θα δοκιμάσουμε να κόψουμε κάποιο παλιό πουλόβερ ή να πιάσουμε έτσι με παραμάνα ή καρφίτσα ένα μεγάλο κασκόλ... 

Η κάπα:


Αχ! Πως μου αρέσουν οι κάπες και αυτά τα ριχτά πανωφόρια γενικώς! Φέτος θα τα φορέσουμε με ζώνη στην μέση και σίγουρα θα δούμε και DIY εκδοχές τους μιας και ακόμα και ένα μακρύ κομμάτι ύφασμα θα μπορούσε να φορεθεί έτσι.

Η δερμάτινη φούστα:


Ναι ναι πάλι δερμάτινες φούστες ονειρεύομαι! Η παραπάνω συνδυάζει και το κρουαζέ που επίσης είναι στην μόδα φέτος και μου βάζει ιδέες... 

Σταματώ εδώ προς το παρόν και πάω να ξεκουράσω το χέρι μου γιατί κανονικά ούτε να πληκτρολογώ δεν κάνει:P Άντε ελπίζω να μου περάσει γρήγορα γιατί ξεσηκώθηκα με όλες αυτές τις ιδέες και θέλω να φτιάξω κάτι! Εσάς πιο σας αρέσει περισσότερο; Καμιά άλλη ιδέα για τις μεταποιήσεις της νέας σεζόν; Πείτε πείτε!

Φιλάκια xx

2 comments:

  1. Υστερα απο αρκετη απουσια καλοκαιριου περνώ απο τους φιλους να μαθω νεα τους και να ευχηθω για το νεο μηνα.Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι όμορφος , γεμάτος με τύχη και πολλά χαμόγελα γιατί χρειαζόμαστε κάθε σταγόνα θετικής ενέργειας!Καλό μας μήνα λοιπόν -καλη εβδομαδα με υγεια πανω απ όλα και καλο φθινοπωρο!Ολα τελεια για τις γυναικες!!!!!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails