Friday 28 October 2011

Velvet Boho Bag

Κλέβω λίγα λεπτά από την δουλειά και το τρέξιμο της AFW γιατί θέλω να σας δείξω την τελευταία μου "ανακύκλωση". Δυστυχώς όμως αυτό το ποστ δεν θα έχει step by step οδηγίες γιατί πάνω στον πανικό κατάφερα να χάσω το usb stick με τις φωτογραφίες μου από τα ενδιάμεσα στάδια:(


Η έμπνευση λοιπόν αυτή την φορά ήρθε από όλες τις υπέροχες βελούδινες τσάντες που είναι τόσο πολύ στην μόδα αυτή την σεζόν. Το "αυθεντικό" βελούδο φτιάχνεται από μετάξι και είναι φυσικά είναι συνδεδεμένο με την πολυτέλεια. Οι ανάπτυξη της τεχνολογίας όμως μας έχει δώσει αρκετά καλές ποιότητες από συνθετικές ίνες που παρά το χαμηλότερο κόστος τους αν φορεθούν σωστά, εξακολουθούν να δίνουν αυτή την πινελιά πολυτέλειας στις εμφανίσεις μας.


Εγώ βρήκα το δικό μου βελούδο στο swap not shop του καλοκαιριού! Ήταν μία φούστα mini και κάπως φουσκωτή που ήξερα ότι μάλλον δεν θα την φορούσα αλλά είχα ένα προαίσθημα ότι θα μου ήταν χρήσιμη;) Μου ήρθε λοιπόν η ιδέα να φτιάξω μιά μεγάλη βελουτέ τσάντα!

Εν συντομία: έκοψα το μεγάλο λάστιχο της μέσης, έραψα το άνοιγμα από κάτω, πέρασα ένα κορδόνι για να κλείνει "σουρωτά" και έφτιαξα και ένα χερούλι κάνωντας μια πλεξούδα από παλιά κομμάτια ύφασμα. Και να το αποτέλεσμα:


Σας αρέσει; Υπόσχομαι αν το βρω το usb stick μου να κάνω ένα πιο αναλυτικό tutorial. Προς το παρόν ελπίζω να δω κάποιους από σας στο AFW αυτές τις μέρες (hint hint)! Και φυσικά μπορείτε να διαβάζετε τις σχετικές ανταποκρίσεις μας (εμένα και τις Stephanie) στην σελίδα της AthensFW στο facebook, αλλά και στο blog της Hypercliq.

φιλάκια xx


 

11 comments:

  1. κατοχυρώθηκε μιαμ μιαμ <3

    ReplyDelete
  2. nicely done! :)
    www.miouprincesslovespink.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Very nice idea and great execution! Congrats!!! By the way, thank you so much for joining my blog. You really made my day!

    ReplyDelete
  4. San tsanta einai apisteuti,h fousta den htan idiaitera elkystikh alla h metamorfwsh ths einai!

    ReplyDelete
  5. great bag and love the material!
    xoxo
    Catita

    ReplyDelete
  6. e ne i kaliteri anakiklosi! iperoxi tsanta! :)

    ReplyDelete
  7. poli kali i douleia sou!kouklistiki i tsantoula!;)

    ReplyDelete
  8. Πολύ καλή δουλειά! Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά στο AFW. Σου εύχομαι καλές δουλειές και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σε κάποιο fashion event! Φιλιά!

    ReplyDelete
  9. Geia sou glukia mou!Se euxaristw polu gia to support!Btw wraia h idea sou me th tsanta :)
    Check my Blog http://alittlebitofshine.blogspot.com/
    and on-line store http://shopalittlebitofshine.blogspot.com/ !! :)

    ReplyDelete
  10. Καλησπέρα Maddie και καλώς σε βρήκα! Τι όμορφος τρόπος να αξιοποιήσεις την απλά συμπαθητική φούστα και να τη μεταμορφώσεις σε μια πολύ πρακτική τσάντα!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails