Tuesday 4 October 2011

DIY Bloggers and the dress!

Σε αυτό το post θέλω μιλήσω για δύο blogs. Το πρώτο είναι το ''u make fashion" της Joan όπου θα βρείτε outfit posts, style inspiration αλλά και diys, όπως και ένα ακόμα τέλειο αποτέλεσμα του πυρετού της χρυσόσκονης που έχει κυριεύσει τον κόσμο των blogs τελευταία! Επίσης ίσως έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε κάποιο giveaway όπως αυτό στο οποίο εγώ είχα την τύχη να κερδίσω το αγαπημένο μου φόρεμα για φέτος το καλοκαίρι.

Το δεύτερο blog για το οποίο ήθελα να σας πω είναι το "Idon'twannabelikeCinderella" ένα καινούριο blog με μεταποιήσεις ρούχων από την .


Εννοείται ότι τρελαίνομαι να ανακαλύπτω καινούρια DIY blogs οπότε αν έχετε ένα δικό σας ή κάποιο αγαπημένο σας αφήστε μου εδώ ένα σχόλιο με το link για να το δω και να το προσθέσω στην λίστα μου (blogroll)!

φιλάκια xx

10 comments:

  1. μου αρέσουν πολύ οι diy κατασκευές..
    μου αρέσει πολύ και το blog σου..
    check mine..''mystickland.blogspot.com''..and be my follower if you wish!!

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραίο το φόρεμα!! Congrats!

    tina
    https://wherecanifindthe.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. love the dress!!
    www.miouprincesslovespink.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. α maddie τι ωραιο το παπουτσι που φορας με το φορεμα!! φαινεται πως εστρωσε καλα πανω σου!
    φιλια!

    ReplyDelete
  5. Ευχαριστώ κορίτσια!

    @Joan: Ευχαριστώ πολύ! Sorry που δεν έχω καλύτερες φωτο αλλά αυτό το φόρεμα όσο μου αρέσει τόσο δεν έχω καταφέρει να το φωτογραφίσω σωστά:P

    ReplyDelete
  6. maddie,so glad to see you on my followers!! I'm following you too!I like your blog and your diy posts! http://www.miouprincesslovespink.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ΚΑΛΑ Ε! Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ Η ΕΦΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

    ReplyDelete
  8. Ευχαριστώ για τα σχόλια:)

    @Effie's Sweet Home Designs: Σ΄ ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ έτσι πιστεύω και για τα δύο μωρά μου:D Ξέρεις μαμά κουκουβάγια κτλ.

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails