Saturday 15 October 2011

My adventures & some bling!

Οσοι διαβάζατε τα άρθρα μου στο blog της brandsGalaxy θα έχετε ίσως παρατηρήσει ότι δεν γράφω πια εκεί. Η συνεργασία αυτή έχει τελειώσει εδώ και λίγες εβδομάδες και έχω ανοίξει τα φτερά μου για νέες περιπέτειες! Συγκεκριμένα έχω ιδρύσει μια νέα εταιρία με το όνομα Hypercliq μέσω της οποίας προσφέρω πια τις υπηρεσίες μου σε web design, e-commerce developement και digital marketing μεταξύ άλλων. Τώρα θα μου πείτε που πας ρε Καραμήτρο δεν βλέπεις ότι έχει κρίση έξω; Το βλέπω αλλά μάλλον γι' αυτό πήρα την απόφαση να ακολουθήσω το όνειρο μου και όπου με βγάλει:) 

Φωτογραφία που έβγαλα σήμερα από το models casting της AFW:)
Και προς το παρόν με έβγαλε χορηγό της Athens Fashion Week όσον αφορά τα online communications της διοργάνωσης (facebook, twitter κτλ.). Στο εγχείρημα αυτό έχω και την βοήθεια της φίλης blogger Stephanie κάτι που με έχει χαροποιήσει ιδιαιτέρως.

 Και για να μην φοβηθείτε ότι υπάρχει περίπτωση να σταματήσω ποτέ τα diys και τις "ανακυκλώσεις" να και ένα κολιέ που έφτιαξα προχθές εμπνευσμένη προφανώς από όλα τα ωραία που είδα στο Meet Market!



Όπως βλέπετε πρόκειται για μια αλυσίδα στην οποία έδεσα αυτό το... μετάλλιο να το πω; Και χρησιμοποίησα και κομμάτια από ένα παλιό φουλάρι (ανακύκλωση λέμε)!

Αυτά λοιπόν και μια παράκληση, όποιος θα ήθελε να κάνει ένα Like στην σελίδα της νέας εταιρίας μου στο facebook, εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ και ακόμα περισσότερο γιατί διαβάζοντας αυτό το blog με στηρίζετε πραγματικά όλον αυτόν τον καιρό.

φιλάκια και τα λέμε αύριο στο swap not shop xx

22 comments:

  1. Καλή αρχή κοριτσάρα! Σου εύχομαι τα καλύτερα από τα βάθυ της καρδιάς μου! Η κρίση είναι για να την εκμεταλλευόμαστε και νομίζω πως και οι δύο το γνωρίζουμε καλά αυτό! Εύχομαι τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν και να φτάσουν εκεί που εσύ θες!
    :DDD

    ReplyDelete
  2. bravo!!! ama den epixeiriseis kati den 3es pote pou mporei na se vgalei! sou euxomai ta kalutera! :D

    ReplyDelete
  3. Megali mou xara agapimeni mou pou tha synergastoume :D :D

    Oso gia to kolie fora to aurio na to thaumasumee xxxx

    ReplyDelete
  4. καλή αρχή και μη φοβάσαι τίποτα..η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς..<3 keep going!!

    ReplyDelete
  5. Καλή αρχή, και πολύ καλά κάνεις που ασχολείσαι με αυτό που σ' αρέσει! θα την τσεκάρω τώρα τη σελίδα, φιλιά πολλά! :)

    ReplyDelete
  6. Ευχαριστώ πάρα πολύ:) Δεν ξέρετε πόση δύναμη παίρνω από τα τέλεια σχόλια σας!

    ReplyDelete
  7. congrats! good for you! mpravo sou pou akolouthises ti kardia sou kai afto pou agapas! sou efxomai kathe epitixia! kai ennoeitai please mi stamatiseis ta diy's!

    ReplyDelete
  8. Κοριτσάκι μου μια και πρέπει να εχω την ηλικία της μαμάς σου και μια και η κόρη μου εχει περίπου την ηλικία σου, σου εύχομαι καλή αρχή. Πάντα τα καινούργια βήματα μας τρομάζουν αλλά όπως λέω και στα παιδιά μου όποιος δουλεύει σωστά μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και στον Αρη. Κάθε επιτυχίαααααααα!!!!!!!Δυστυχώς με το facebook δεν τα πάω καλά......

    ReplyDelete
  9. Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις από εδώ και πέρα. Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς! ;-)

    ReplyDelete
  10. σε θαυμαζω !!! καλη αρχη !!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την υποστήριξη:)

    ReplyDelete
  12. Πολύ καλή ιδέα αυτή με την εταιρεία σου! Συγχαρητήρια! Εύχομαι να έχει την απήχηση που προσδοκάς! Like :D

    ReplyDelete
  13. αν εισαι καλη σε οτι κανεις βαλεις παθος και φαντασια παντα θα ξεχωριζεις ανεξαρτητα πο την εποχη κρισης σε περιμενω στο σπιτακι μου

    ReplyDelete
  14. Katapliktika nea..sinxaritiria gia to tharros sou na akolouthiseis to oneiro sou .. an kaneis auto pou agapas ..vgazeis to meraki sou .... kai ta kataferneis ...bravo sou kai KALI EPITIXIA!!!

    Evi xoxo

    http://thenotebookofafashionlover.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. σε περιμενει ενα βραβειο στο σπιτακι μου!!!

    ReplyDelete
  16. ΚΑΛΗ αρχή! Και καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!
    Σε θαυμάζω και σε ζηλέυω που το τόλμησες!

    (να σε ευχαριστήσω που ανέφερες την έκθεση σε προηγούμενο ποστ, δεν πρόλαβα να το σχολιάσω, ελπίζω να καταφέρεις να περάσεις το Σάββατο μια βόλτα να τα πούμε και απο κοντά.)
    xo

    ReplyDelete
  17. kali arxi!ontos g arxi ta pas perifima!o,ti kalitero pragmatika!bravo...;)

    ReplyDelete
  18. Ευχαριστώ τόσο πολύ! Με έχετε συγκινήσει με τα σχόλια σας <3

    ReplyDelete
  19. Έγινα μέλος! Καλή αρχή, καλές δουλειές και πάντα επιτυχίες! Είμαι πολύ θετική στα νέα ξεκινήματα σε περιόδους κρίσης! Στις δύσκολες στιγμές αναδυκνείεται ακόμα περισσότερο η δουλειά σου και φαίνεται πόσο καλά την κάνεις! Υπομονή να έχεις και όρεξη! Καλή συνέχεια!

    ReplyDelete
  20. ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!! ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒLOG ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ!!! ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ Ό,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ReplyDelete
  21. Πολή ωραίες οι ιδέες σου !!!! Καλή σταδιοδρομία. Αν προσπαθήσεις με πάθος είμαι σίγουρη πως θα πετύχεις

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails