Friday 12 February 2010

"I dream of Jeannie"

Παντελόνι harem. Αυτό το στυλ παντελόνι αν και τόσο δύσκολο να φορεθεί μιας και απαιτεί πολύ καλές αναλογίες, κοντεύει να γίνει κλασσικό. Ήτανε trend πέρσι το καλοκαίρι και από ότι φαίνεται "πρέπει" να το φορέσουμε και φέτος!
Στις επιδείξεις μόδας κυκλοφόρησε σε διάφορα στυλ με ποιο φρέσκο το μακρύ, φαρδύ που στενεύει κάτω στους αστραγάλους. Έτσι το φόρεσε και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε πρόσφατη εμφάνιση της.


Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι αυτό το στυλ με ενθουσιάζει αρκετά. Μου ήρθε όμως μια πολύ καλή ιδέα για να εκμεταλλευτώ ένα παλιό μαύρο παντελόνι φόρμας.
Κλασσικό μαύρο ζέρσεϊ παντελόνι φόρμας που διπλώνει πάνω. Πολύ βαρετό και παλιομοδίτικο κομμάτι που έχει φορεθεί όμως αρκετά μιας και είναι πολύ άνετο. Σκεφτόμουν σοβαρά να το πετάξω αλλά είναι το ιδανικό κομμάτι για να μετατραπεί σε ένα harem παντελόνι σαν αυτό που φοράει η Πάρκερ!


Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έβαλα λάστιχο στα μπατζάκια για να κάνουν την χαρακτηριστική σουρίτσα. Και δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερο. Το παντελονάκι μου είχε μεταμορφωθεί!

Όταν ανοίξει ο καιρός μπορεί να κάνω και το σκίσιμο στο πλάι για ακόμα πιο αυθεντικό εφέ "τζίνι"!

2 comments:

  1. Πολύ ωραίο αλλάάάά... μόνο με ψηλά τακούνια κορίτσια!

    Με ένα τοπ με παγιέτες, τα μαλλιά μία εντυπωσιακή αλογοουρά και πολλά bangles

    Ποιά Πάρκερ και αηδίες..

    ReplyDelete
  2. Ωραία παπούτσια!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails