Friday 28 February 2014

Return of the Stan Smith

Δεν υπάρχει πιο iconic παπούτσι, ειδικά αν έχεις μεγαλώσει στα 90's, από τα Stan Smith της Adidas. Για μένα ήταν για πολλά (σχολικά και μετέπειτα) χρόνια μέρος του καθημερινού μου ντυσίματος: τζιν, t-shirt και Stan Smith. Αν με ρώταγες βέβαια ποιός είναι ο κύριος Stan το πρόσωπο του οποίο κοσμεί την γλώσσα του ιστορικού παπουτσιού, πρέπει να παραδεχτώ πως δεν θα ήξερα να σου απαντήσω. Μέχρι εχθές που τον γνώρισα από κοντά!



Εντάξει όχι και από τόσο κοντά μιας και όπως ήταν φυσικό ο Stan, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα για ένα μοναδικό event της Adidas με αφορμή την επανακυκλοφορία των Stan Smith, ήταν συνέχεια περικυκλωμένος από κόσμο. Έμαθα όμως τουλάχιστον την ιστορία του, ότι δηλαδή είναι μεγάλος παίκτης του τέννις, ο οποίος την δεκαετία του '70 είχε πολύ σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Αυτό που μου έμεινε πάντως περισσότερο από την χθεσινή βραδιά είναι μια γλυκιά νοσταλγία και ένας προβληματισμός: "Αν πάρω καινούρια Stan Smith ποιό χρώμα να πάρω άραγε";

Φιλάκια xx

2 comments:

  1. Τα λατρεύω αυτά τα παπούτσια!! Τα αγόρασα για πρώτη φορά όταν ήμουν φοιτήτρια γύρω στα 1994... Εννοείται πως θα τα αγοράσω ξανά, στο πράσινο χρώμα και πάλι για να μου θυμίζει την ανεμελιά...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ κάπου εκεί πρέπει να τα αγόρασα για πρώτη φορά! Αυτή την φορά όμως νομίζω θα πάρω τα μπλε γιατί τα είχα πάντα στο μάτι J.

      Delete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails