Tuesday 18 February 2014

Face Yoga @ Flow Center

Η αγαπημένη μου Αρετή, που μας είχε δώσει τις φοβερές της συμβουλές για σωστή διατροφή σε αυτό το post, κατάφερε και πάλι να εντυπωσιάσει εμένα αλλά και τις υπόλοιπες bloggers που μαζεύτηκαν πριν λίγo καιρό στο Flow Center με την παρουσίαση του Face Yoga, το οποίο θεωρείται μια φυσική και αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης!

Αφού μας μίλησε για την ανατομία του προσώπου και του λαιμού μας που έχουν 57 μυς παρακαλώ, μας έδειξε κάποιες από τις ασκήσεις του Face Yoga που μπορούν να κάνουν τους μυς αυτούς πιο δυνατους αλλά και το δέρμα πάνω τους πιο σφριγηλό και ελαστικό. 


Όπως βλέπετε πρόκειται για διάφορες γκριμάτσες, πιέσεις και κινήσεις οι οποίες μπορεί να φαίνονται αστείες καμιά φορά αλλά πραγματικά σου δίνουν την αίσθηση που έχεις όταν γυμνάζεις και το υπόλοιπο σώμα.  Επίσης περιλαμβάνει κινήσεις massage για το πρόσωπο που ηρεμούν και αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος δίνοντας άμεση λάμψη.

Πολύ θα ήθελα να βρω τον χρόνο να παρακολουθήσω τα σεμινάρια της Αρετής και να εντάξω τις ασκήσεις της Face Yoga στο καθημερινό μου πρόγραμμα γιατί μου φάνηκε σαν ένας πολύ ωραίος τρόπος να διώχνω το στρες από το πρόσωπο μου στο τέλος της ημέρας. Αν είναι τώρα να με γλυτώσει κι απ' τα μελλοντικά botox, ε τότε σίγουρα αξίζει τον κόπο J.

Φιλάκια xx

No comments:

Post a Comment

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails