Tuesday 30 October 2012

How to Make Zipper Bracelets!

Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλη αυτή η τρέλλα με τα arm parties δηλαδή την συλλογή από αλυσίδες και βραχιόλια κάθε στυλ φορεμένα όλα μαζί. Πάντως σίγουρα τα πρώτα σχετικά tutorials για βραχιόλια που εγώ θυμάμαι να έχω δει ήταν στο Honestly WTF! Τωρα τελευταία έβλεπα και αρκετά φτιαγμένα με φερμουάρ όπως αυτά στο JuratesJewelry shop στο Etsy και σκέφτηκα πόσο εύκολο θα ήταν να φτιάξω τα δικά μου. Η αφορμή μου δόθηκε όταν η αγαπημένη ¨Ελενα μου ζήτησε να κάνω ένα ακόμα DIY Guest post για το Miss Bloom!


Διάλεξα λοιπόν να κάνω αυτά τα βραχιολάκια και το tutorial για το μπλε με τις αλυσιδίτσες μπορείτε να το βρείτε εκεί. Όσο για το μαύρο με τα studs θα σας εξηγήσω πως να το φτιάξετε ευθής αμέσως!


Παίρνετε λοιπόν ένα φερμουάρ με μήκος λίγο λιγότερο από την περίμετρο του καρπού σας και αρχίζετε να το γεμίζετε studs κατά μήκος. 

 Αν θελετε να ανοιγεί το φερμουάρ στο βραχιόλι θα πρέπει να βρείτε πιο μικρά studs από αυτά που έβαλα εγώ ώστε να αφήνουν ένα μικρό περιθώριο από τα δοντάκια. Το καλό με τα μεγάλα όμως είναι ότι τράβηξαν κάπως το ύφασμα του φερμουάρ με αποτέλεσμα να μαζέψει και να βγει στρογγυλεμένο το βραχιόλι. Δείτε και την πίσω πλευρά.


Αφού τελειώσετε με τα studs μπορείτε να βάλετε κούμπωμα όπως έκανα σε αυτό στο Miss Bloom. Μια άλλη λύση όμως είναι να ράψετε αντί για κούμπωμα ένα φαρδύ λαστιχάκι ενώνοντας τις δύο άκρες του φερμουάρ ώστε να μπαίνει το βραχιόλι και πιο εύκολα.

 Ετοιμο! Μην μου πείτε ότι δεν είναι πανεύκολο; Και να σας πω κάτι; Το μπλε με τις αλυσιδίτσες φτιάχνεται ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα;) Μην ξεχάσετε λοιπόν να δείτε και αυτό το turorial εδώ!

Φιλάκια xx



7 comments:

  1. Telio!
    Sigoura tha to dokimasw!

    ReplyDelete
  2. Piece of cake δεν θα το έλεγες... αλλά είναι πολύ όμορφα! Δυστυχώς δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου :(

    ReplyDelete
  3. Τέλειο! Εντυπωσιακό και εύκολο φαίνεται! :-)

    ReplyDelete
  4. These are so so cool. Awesome job
    xx Tanya
    http://aciddreamsandsugarhighs.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Σούπερ το βραχιολάκι!

    ReplyDelete
  6. σούπερ εύκολο!!
    καλό μήνα!!

    ReplyDelete
  7. ωραία ιδέα!!
    http://fashionbyds.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails