Sunday 22 July 2012

The Last Time - EASTPACK Challenge


Αυτό είναι το ερώτημα που μου έθεσε η EASTPACK και έφερε πολλές όμορφες αναμνήσεις στο μυαλό μου: "Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι για την πρώτη φορά;". Μιας και οι EASTPACK τσάντες είναι απόλυτα συνδεδεμένες με ταξίδια και εκδρομές σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τα μέρη που είδα για πρώτη φορά στην ζωή μου φέτος!


Ένα από τα πιο όμορφα μέρη που είδα φέτος για πρώτη φορά ήταν το Γαλαξίδι! 

Αν και έμεινα εκεί μόλις λίγες ώρες, μου άρεσε πολύ και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να ξαναγυρίσω σύντομα και με περισσότερο χρόνο στην διάθεση μου για να το απολαύσω.

Επισκέπτομαι την Ναύπακτο από μικρό παιδί κι όμως φέτος για πρώτη φορά ανέβηκα στο κάστρο της! 


Είναι πανέμορφο, πνιγμένο στα πεύκα και το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσει κανείς για λίγο έξω από την πολυσύχναστη πόλη. 



Μετά ήρθε το καθιερωμένο μου ταξίδι στην Ιταλία οπού φέτος για πρώτη φορά επισκέφτηκα την πόλη Finale Ligure στην Βόρεια Ιταλία, η οποία όπως μου είπανε έχει υπάρξει σημαντική πόλη σύνορο στην Δύση κατά την Ρωμαική περιόδο. 


Τέλος στο ταξίδι μου αυτό επισκέφτηκα για πρώτη φορά και το Fiat Club 500 στην Γκαρλέντα, οπού ταξίδεψα σε μιαν άλλη εποχή μέσα από την ιστορία του θρυλικού Cinquecento.

Ευχαριστώ λοιπόν την EASTPACK που μου θύμισε όλα αυτά τα όμορφα μέρη και με γέμισε με όρεξη για νέα ταξίδια και ανακαλύψεις. Τι καλύτερο από μια τέτοια διάθεση εν μέσω καλοκαιριού! 

Φιλάκια xx

No comments:

Post a Comment

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails