Sunday 18 March 2012

DIY Inspiration - Stelios Koudounaris FW2012-13

Εχθές το βράδυ βρέθηκα κι εγώ στην AXDW για να θαυμάσω μία ακόμα μοναδική συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012-13. Ο Κύπριος σχεδιαστή που έχουν λατρέψει οι νέοι και νέες fashionistas και ομόφωνα εξυμνούν οι Ελληνίδες fashion bloggers δεν απογοήτευσε φυσικά το κοινό του. Φωτογραφίες της επίδειξης μπορείτε ήδη να δείτε σε αρκετά blogs όπως αυτά της Κατερίνας και της Αλεξίας. Εγώ θα επικεντρωθώ σε κάποια σημεία της συλλογής που μου άρεσαν πολύ και αποτελούν και πολύ καλές ιδέες για DIYs!


Τα κρόσσια είναι ένα στοιχείο πολύ έντονο σε αυτή την συλλογή και εγώ τα αγάπησα τόσο σε αυτά τα supercool περικάρπια αλλά και στο παρακάτω κολάρο που μπορεί να φτιαχτεί πολύ εύκολα με το κολάρο ενός μαύρου πουκαμίσου και μια τρέσα με κρόσσια.

Ένα άλλο ωραίο στοιχείο ήταν οι ασύμμετρες μπλούζες με μακρύτερο το πίσω μέρος, ένα πολύ μοντέρνο στοιχείο που δίνει κίνηση και μπορεί να μεταμορφώσει μια παλιά μεταξωτή πουκαμίσα όπως σας έχω ήδη δείξει εδώ

Ακόμα είδαμε ένα μαύρο φόρεμα με μια πολύ εντυπωσιακή πλάτη που αποκλείεται να μην δοκιμάσω να φτιάξω αν βρω το κατάλληλο "θύμα". 


Πρέπει βέβαια να ομολογήσω ότι σε συλλογές σαν κι αυτή τα περισσότερα κομμάτια όχι μόνο δεν αντιγράφονται αλλά και σου δημιουργούν και μια ακατανίκητη επιθυμία να τα δεις από κοντά και φυσικά να τα αποκτήσεις! Εγώ μεταξύ άλλων ξεχώρισα αυτό το υπέροχο πλεκτό και αυτό το άψογο μίνι φόρεμα.



Φιλάκια xx

3 comments:

  1. omorfa kommatia! auta ta krosia to pio adiaforo pragma to kanoun endiaferon vre paidi mou!! elpizw na perasate wraia sthn axdw. makari na kanoun tpt 8ess gt ton teleutaio kairo den kouniete fullo! :/

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραία όλα κορίτσι αλλά το πλεκτό το λάτρεψα και εγώ.!!!Φιλιά.!!!

    ReplyDelete
  3. Όντως τα κρόσσια είναι τέλεια!!!
    Καλημέρα!!!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails