Saturday 5 April 2014

My H&M Conscious Exclusive Outfits - Win Tickets to the Black Tie Party

Οργανικά και ανακυκλώσιμα υλικά που σέβονται το περιβάλλον και την αειφορία σε συνδυασμό με μοναδικό στυλ είναι τα στοιχεία και της φετινής συλλογής Conscious των H&M την οποία είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά πριν λίγες ημέρες.


Ειδικά τα limited edition κομμάτια της Conscious Exclusive συλλογής, που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με το think tank για αειφόρο μόδα Ever Manifesto είναι τόσο ποιοτικά και ξεχωριστά που σίγουρα δεν θα αργήσουν να εξαφανιστούν μόλις κυκλοφορήσουν στα καταστήματα και στο e-shop στις 10 Απριλίου.


Με αφορμή την συλλογή αυτή τα H&M έχουν όργανώσει ένα μοναδικό BLACK TIE PARTY, που θα γίνει στο κατάστημα της Ερμού στην Αθήνα, την Τρίτη 8 Απριλίου 2014. Τρεις τυχερές αναγνώστριες του Wardrobe Recycle θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν και να επωφεληθούν έκπτωσης 25% σε όλες τις αγορές τους! Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό για μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μου στείλεις ένα e-mail στο [email protected]. Οι νικήτριες θα ειδοποιηθούν με e-mail μία ημέρα πριν την εκδήλωση.

Επίσης αν έχεις λογαριασμό στο Instagram μπορείς να βοηθήσεις και εμένα στον αντίστοιχο διαγωνισμό για bloggers στον οποίο συμμετέχω με ένα Like σε αυτή την φωτογραφία: http://instagram.com/p/mW8yi5CHRZ/

Φιλάκια xx

8 comments:

  1. Re ti wraia pou einai! pou eisai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στο μπαλκόνι του showroom των H&M στο Κολωνάκι. Καλά τα ρούχα είναι φανταστικά και φοβερά καλοραμμένα...

      Delete
  2. Αλήθεια όμως τα h&m που είναι τόσο "conscious" γιατί δεν είναι conscious και με τους υπαλλήλους τους? Τους όποιους προσλαμβάνουν για 4ωρους και τους έχουν και εργάζονται 6ωρα με μισθοδοσίες μπαγκλαντές? Η μόδα εκτός από "conscious" πρέπει να είναι και ethic..ηθική δηλαδή. Κάτι που δεν νομίζω οτι ισχύει για την συγκεκριμένη εταιρεία (αλλά και όποια εταιρεία τέτοιου είδους) έμεσα διαφημίζεις στο κατα τ άλλα υπέροχο μπλογκ σου.

    Λήδρα Κούτρα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λήδρα σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου και για τα καλά σου λόγια για το blog μου. Σέβομαι την άποψη σου και κατα βάση συμφωνώ ότι η μόδα και οι εταιρίες πίσω από αυτή πρέπει να είναι "ethic". Κατά την γνώμη μου όμως οι καλές ενέργειες πρέπει προβάλλονται και προσωπικά επέλεξα να αναδείξω ("διαφημίσω" το λες εσύ αλλά είναι απλώς η προσωπική μου άποψη, την οποία δεν πληρώθηκα για να πω), μια θετική ενέργεια που συνδέεται άμεσα με όσα απασχολούν αυτό το blog δηλαδή την ανάγκη για σεβασμό στο περιβάλλον μέσα από την ιδέα του "δεν πετάμε τίποτα". Βλέπεις στα πλαίσια της συγκεκριμένης καμπάνιας τα H&M επιβραβεύουν επίσης τους καταναλωτές που δίνουν τα παλιά τους ρούχα προκειμένου αυτά να ανακυκλωθουν. Αν αυτό το ακολουθούσαν περισσότερες εταιρίες θα μπορούσε να περιοριστεί η τεράστια μόλυνση που προκαλούν τα πεταμένα ρούχα/υφάσματα κτλ. Αυτό λοιπόν για μένα είναι καλό και πρέπει να λέγεται. Αν τώρα υπάρχουν και αρνητικά πρέπει σίγουρα και αυτά να λέγονται, από τους ανθρώπους που τα γνωρίζουν και μέσα από τα αντίστοιχα "κανάλια".

      Delete
  3. Τα ρουχα ειναι φαντασικα!!!!!!!!Πέρασα οπως κάνω παντα στους φιλους για ν αφησω τις ευχες μου.Πασχαλινες δεχτείτε ευχες απο την καρδια βγαλμένες,ολες οι μέρες της ζωής σας να είναι αναστημένες.Καλη Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
    ░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆Απολυθηκα και ξαναγυρισα στη γειτονια

    ReplyDelete
  4. φανταστικα ηθελα να γραψω!!!!

    ReplyDelete
  5. το πρώτο φόρεμα πόσο ωραίο είναι!!!!
    http://www.justd.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ το ξέρω φανταστικό!

      Delete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails