Saturday 30 November 2013

DIY Supplies I got in Lyon & Tokyo Jane winner!

Τι κάνετε; Εγώ γύρισα από την Γαλλία και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν η κλήρωση για το Tokyo Jane giveway! Η νικήτρια έχει ήδη ανακοινωθεί στο facebook και είναι η Θεοδώρα Μουσουρά. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις συμμετοχές και τα ωραία σας σχόλια.


Σε άλλα νέα εδώ βλέπετε όσα αγόρασα στην Λυών! Τρελαίνομαι να βρίσκω μαγαζιά με είδη χειροτεχνίας στο εξωτερικό και έτσι αν και είχα μόλις δύο ώρες στην διάθεση μου προσπάθησα και βρήκα ένα τέτοιο μαγαζί δίπλα στον σταθμό του τραίνου από όπου έφευγα. 


Από όσα πήρα χάρηκα πιο πολύ με αυτά τα washi tapes δηλαδή αυτοκόλλητες ταινίες με σχέδια, διότι τα έχω δει σε αμέτρητα DIYs στο Pinterest και σε blogs και ποτέ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Βέβαια αν και είχε φοβερή ποικιλία στο μαγαζί δεν μπορούσα να πάρω όσα θα ήθελα (δηλαδή όλα) γιατί ήταν ακριβούτσικα, περίπου 4.5 ευρώ το ένα. Διάλεξα λοιπόν κάποια σχέδια με χρυσό και ασημί που νομίζω ότι θα είναι ωραία για γιορτινά DIYs.

Επίσης πήρα μια κόλλα για κοσμήματα και αυτά τα σαν vintage στολιδάκια γιατί μου αρέσαν πολύ. Τέλος πήρα ένα εργαλείο που κάνει τρύπες σε δέρμα κτλ. απλώς γιατί μου φάνηκε φτηνό (περίπου 3 ευρώ).

Πως σας φαίνονται; Σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος στην Λυών το μαγαζί λέγεται Loisirs et Création και είναι στο εμπορικό κέντρο απέναντι από τον σταθμό του Part-Dieu. Έχει μεγάλη ποικιλία και ωραία πράγματα αλλά αρκετά τσουχτερές τιμές οπότε αν έχετε χρόνο αξίζει να ψάξετε για κάποιο άλλο.

Εγώ αύριο φεύγω πάλι, αυτή την φορά για Σεβίλλη! Ναί έχουν πέσει μαζεμένα τα ταξίδια και όχι συνήθως δεν ταξιδεύω τόσο συχνά απλά τώρα έτυχε. Εκεί θα έχω πάλι 2-3 ωρίτσες ελεύθερες οπότε αν τυχόν ξέρει να μου πει κανείς κανένα ωραίο μαγαζί στο κέντρο της Σεβίλλης, θα είμαι ευγνώμων.

Φιλάκια xx

3 comments:

  1. Πόσο τέλεια τα ταξίδιαα!!!Καλά να περάσεις!!
    Πολυ ωραία τα στολιδάκια!!Μπορείς να κάνεις τόσα πράγματα με αυτά!!

    ReplyDelete
  2. Λοιπον, ξερω οτι υπάρχει ενα μαγαζί με τετοια ειδη στην calle Trajano και ενα άλλο στην Plaza de Duques. Επίσης τετοια ωραία πραγματάκια θα βρεις στην Calle Feria και στα διπλανά στενάκια αλλα δε θυμάμαι συγκεκριμένο μαγαζί! Πηγαίνεις στην πιο όμορφη πόλη του κόσμου!!! Καλό ταξίδι. Α, επισης τετοια είδη εχει συνήθως σε παζάρια που έχει σχεδόν καθε μέρα σε κάποιο σημείο της πόλης!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. AAAA! Ευχαριστώωωωω! Θα τα σημειώσω στον χάρτη! Με ενθουσίασες τώρα :D

      Delete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails