Sunday 24 November 2013

DIY Sequin Earings

Τι κάνετε; Καιρό έχω να γράψω tutorial αλλά τι να κάνουμε μ' έχει φάει η δουλειά! Σκέφτηκα όμως από τώρα μέχρι τις γιορτές να προσπαθήσω να σας δώσω μερικές ιδέες για DIY αξεσουάρ που μπορείτε να φτιάξετε και να φορέσετε στις γιορτές ή να τα κάνετε δώρο. Επίσης αποφάσισα να σταματήσω να αγοράζω υλικά για DIYs μιας και έχει γεμίσει όλο το σπίτι μου και δεν χωράει άλλο. Έτσι ότι σας δείχνω από δω και πέρα θα είναι με υλικά που μου έχουν περισσέψει από παλιότερες "ανακυκλώσεις"!


Για την πρώτη μας ιδέα λοιπόν χρησιμοποίησα τις παγιέτες που είχαν μείνει όταν είχα διακοσμήσει αυτή την μπλούζα (ω ναι τις έχω κρατήσει σχεδόν 4 χρόνια)! Σκέφτηκα λοιπόν να τις περάσω σαν χάντρες σε αυτά τα κρικάκια για σκουλαρίκια.



Αυτά τα κρικάκια καθώς και τα κουμπώματα για σκουλαρίκια μπορείς να τα βρεις σε καταστήματα που πωλούν χάντρες και υλικά για κοσμήματα. Η όλη διαδικασία βέβαια για να τα γεμίσεις παγιέτες απαιτεί αρκετή υπομονή αλλά δεν θα σου πάρει πάνω από ένα μισάωρο.


Στα δικά μου κόλλησα και ένα στρασάκι στο κέντρο για να κρύψω το μεταλλικό μέρος και να δώσω και λίγη λάμψη. Να και το τελικό αποτέλεσμα.


Πως σας φαίνονται; Δείτε τα και φορεμένα.


Εννοείται ότι μπορείτε να τα κάνετε και πολύ πιο γιορτινά με χρυσές και ασημένιες παγιέτες ή κόκκινα ή ότι άλλο φανταστείτε. Και φυσικά μπορείτε αντί για σκουλαρίκια να φτιάξετε με τον ίδιο τρόπο κολιέ ή βραχιόλι. Αλλά εγώ είπαμε ήθελα να χρησιμοποιήσω τα υλικά που είχα και πολύ χαίρομαι που οι παλιές μου παγιέτες μεταμορφώθηκαν σε κάτι όμορφο. Τώρα πρέπει μόνο να βρω χώρο για αυτές στην μπιζουτιέρα μου J.

Φιλάκια xx

5 comments:

  1. τι ωραία που βγήκαν! :)

    ReplyDelete
  2. τελεικα θα το κανω

    ReplyDelete
  3. Not my style αλλα εσένα σου πάνε πραγματικά πολύ! Σα να έχεις βγει από άλλη εποχή! Πανέμορφη!

    ReplyDelete
  4. παγιέτες ε?? τελικά τιποτα δεν παει χαμένο:)) εγώ στις βάσεις αυτές ανακοικλώνω παλιά κολιέ :))

    ReplyDelete
  5. Μμ τέλεια ιδέα!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails