Friday 18 October 2013

Scissors Out - The 5 Easiest DIYs for Winter!



Αυτές τις μέρες γράφω κάθε μέρα δεκάδες posts αλλά δυστυχώς μόνο νοητά! Σκέφτομαι δηλαδή τι θα ήθελα να γράψω ή να φτιάξω αλλά δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να τα πραγματοποιήσω. Εϊπα λοιπον να προσπαθήσω να οργανώσω λίγο την σκέψη μου και να μοιραστώ μαζί σας τα 5 πιο εύκολα χειμωνιάτικα DIYs που σίγουρα προλαβαίνουμε όλες να φτιάξουμε φέτος τον χειμώνα.

1. Μάλλινο φόρεμα με τσέπες.


Μπορεί να είναι απλώς ένα φαρδύ ανδρικό πουλόβερ, αλλά οι τσέπες του δίνουν στυλ και το κάνουν να φαίνεται περισσότερο σαν φόρεμα. Για τις τσέπες το δέρμα είναι τοπ επιλογή και αν δεν το 'χεις καθόλου με το ράψιμο μπορείς να δοκιμάσεις να τις κολλήσεις!


2. Γάντι - κόσμημα!


Πόσο όμορφα είναι αυτά τα γάντια με στολίδι/δαχτυλίδι!!! Εδώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο όμορφο κουμπί από αυτά που λέγαμε και στο προηγούμενο ποστ και πάλι έχεις την επιλογή να το ράψεις ή να το κολλήσεις.


3. Στολισμένος σκούφος.


Ακριβώς η ίδια λογική με το από πάνω αλλά σε σκούφο!


4. Πουλόβερ με ανοιχτή πλάτη και κορδέλα.

Αυτό θέλω πολύ να το κάνω σε ένα πιο βραδινό πλεκτό. Για να μην κόβεις/ράβεις πρέπει να βρεις ένα πλεκτό ή μπλούζα με πολύ ανοιχτή λαιμόκοψη και να την πάρεις 1-2 νούμερα μεγαλύτερα από το κανονικό σου ώστε βάζοντας την κορδέλα να δημιουργείτε αυτό το άνοιγμα πίσω.


5. Κάπα από ανδρικό σακάκι.


Το καλύτερο (και το πιο εύκολο από όλα) στο άφησα για το τέλος. Η πιο πρωτότυπη κάπα λοιπόν βρίσκεται στην ντουλάπα του αγαπημένου σου! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ενα μεγαλούτσικο σακάκι και ξηλωτήρι (ή ψαλιδακι) για να ξηλώσεις όλη την ραφή στο μανίκι. Απίστευτό;

Φιλάκια xx

4 comments:

  1. I love all these great ideas especially the gloves; very cute. Glad to have found you through Marina :-)

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραίες ιδέες ! Ειδικά το σακάκι, πρωτότυπο και τέλειο !

    ReplyDelete
  3. από πού πήρες το δέρμα για τις τσέπες ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δέρματα μπορείς να βρεις στα στενα γύρω από το Μοναστηράκι και κυρίως στην οδό Μιαούλη.

      Delete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails