Tuesday 22 October 2013

SHISEIDO IBUKI

Το IBUKI είναι ιαπωνική λέξη που παραπέμπει σε ένα είδος εσωτερικής δύναμης την οποία μας υπόσχεται και η ομώνυμη σειρά περιποίησης της SHISEIDO. Την αύξηση δηλαδή της ανθεκτικότητας του δέρματος μας εσωτερικά για λεία επιδερμίδα, χωρίς προβλήματα.

Τα δύο προϊόντα της σειράς SHISEIDO ΙBUKI που βλέπετε στην  φωτογραφία τα δοκίμασα για πρώτη φορά σήμερα το πρωί. Πρόκειται για το Purifying Cleasner και για το Protective Moisturiser. Έχουν και τα δύο πολύ ωραία υφή και αποτέλεσμα. 

Το cleanser κάνει πλούσιο, απαλό αφρό με ελάχιστη ποσότητα του προϊόντος και περιέχει μίκρους κόκκους που κάνουν ένα ελαφρύ αλλά αναζωογονητικό scrub. Ξεπλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνος από κατάλοιπα.

Όσο για το ενυδατικό προϊόν Protective Moisturiser είναι αρκετά λεπτόρρευστο και απλώνεται πολύ ωραία στην επιδερμίδα. Η ποσότητα που χρειάστηκα για να καλύψω όλο το πρόσωπο ήταν και πάλι πολύ μικρή. Επίσης αντίθετα με την υφή του που είναι πολύ ελαφριά το αποτέλεσμα είναι μία αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης.

Συνολικά το δέρμα μου μετά από την χρήση των δύο αυτών προϊόντων μου φάνηκε πολύ καθαρό, απαλό, φωτεινό και έτοιμο να δεχθεί το πρωινό μου μακιγιάζ. Να σας πω δε ότι και η βάση του μακιγιάζ μου βασίστηκε σε προϊόντα SHISEIDO αλλά αυτά επιφυλάσσομαι να σας τα παρουσιάσω σε επόμενο post αφιερωμένο στο μακιγιάζ του χειμώνα. 

Φιλάκια xx

1 comment:

  1. Γειά σου κοπέλα μου!
    Μόλις βρήκα το μπλόγκ σου και χαίρομαι πολύ για αυτό!
    Με ενδιαφέρει πολύ να βρίσκω ελληνιδες Bloggers με στύλ
    αλλά και προσωπικότητα όπως εσύ!
    Πολύ όμορφο το μπλόγκ σου, σε ακολουθώ βεβαίως :) Αν θέλεις
    μπορείς να περάσεις και εσύ απο το δικό μου και keep in touch:)
    Φιλακιααα

    Βικυ

    http://www.fashionrailways.com

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails