Tuesday 18 December 2012

Glued me some gold!

Τι κάνετε; Ξέρω χάθηκα πάλι αλλά τις τελευταίες εβδομάδες με έχουν φάει οι ιώσεις και οι -ίτιδες (τενοντίτιδα, αμυγδαλίτιδα, ωτίτιδα)... Σήμερα όμως κατάφερα και σηκώθηκα επιτέλους απ' το κρεβάτι και αν και δεν έχω ακόμα δύναμη για μεγάλες "ανακυκλώσεις" είπα να δοκιμάσω να κολλήσω επιτέλους και κάτι άλλο εκτός από ιώσεις! (μπρρ κάνει λίγο κρύο ή φταίει το χιούμορ μου;)



Τέλοσπάντων ξεκίνησα βασικά να κολλήσω αυτό το μοτίφ σε μιά παλιά μου μπαρέτα. Το βρήκα βλέπετε μπροστά μου τυχαία και ούτε που θυμάμαι από που προέρχεται αλλά ήταν ακριβώς το ίδιο μέγεθος με την μπαρέτα οπότε μου φάνηκε πολύ καλός ο συνδυασμός.


Μετά μιας και η κόλλα στο πιστόλι σιλικόνης μου είχε ζεσταθεί για τα καλά μου ήρθε η ιδέα να κολλήσω και αυτή την τρέσα από παγιέτες πάνω σε κάτι παλιά βραχιολάκια.


Ωραία δεν βγήκαν κι αυτά;

Τέλος είπα να φτιάξω και δύο τσιμπιδάκια με χρυσά φιογκάκια! Έκοψα λοιπόν κομμάτια από ένα δείγμα χρυσής δερματίνης και τα κόλλησα πάνω σε απλά κλιπάκια.




Κι αν έχετε ηδη παρατηρήσει την εμμονή μου με το χρυσό σε ότι ιδέα μου έρχεται σήμερα, σας πληροφορώ ότι δεν είναι τυχαία. Για όλα φταίει αυτό το υπέρκομψο δώρο που έφτασε στα χέρια μου εχθές απευθείας από το Λονδίνο!


Δεν είναι ακριβώς κόσμημα αλλα το Kingston USB DT GE9 Gold δηλαδή ένα μικροσκοπικό, επίχρυσο (!) flash drive (στικάκι δηλαδή όπως συνηθίζουμε να το λέμε στα "ελληνικά"). Καταλαβαίνετε πιστεύω ότι έκανε την techie αλλά και fashion lover καρδιά μου να σκιρτήσει και μου έφτιαξε απίστευτα το κέφι. Ευχαριστώ πολύ Kingston Technology!
Αυτά από μένα προς το παρόν. Πάω να βρω και τίποτα άλλο να κολλήσω και ελπίζω να συνέλθω σύντομα για να σας δείξω και κάτι άλλες ίδεες που είχα τελευταία.

Φιλάκια (από μακριά) xx

5 comments:

  1. περαστικά! Έδωσες δεύτερη ευκαιρία σε τόσα μικροπραγματάκια... τι όμορφα! ωραίο το φλασάκι! είναι πράγματι στυλάτο!

    ReplyDelete
  2. Όλα ωραία, αλλά το στικάκι ακόμα ωραιότερο! Και έχω σκάσει τώρα γιατί έχω χάσει ένα δικό μου που το είχα 4 χρόνια, το οποίο ήταν ασημί αστραφτερό με τη μια πλευρά φιλντισένια, και είχε και αλυσίδα να το κρεμάς από το λαιμό! Δεν δεν το βρίσκω πουθενά...κλαψ!

    ReplyDelete
  3. Εξαιρετικές ιδέες κ το δώρο υπερκομψο!!! Γρήγορα περαστικά θα ευχηθώ!

    ReplyDelete
  4. Ειχα καιρο να ερθω απο εδω απο το σπιτικο σου.Περασα για ν'αφησω τις ευχες μου.Tα πιο ομορφα Χριστουγεννα ευχομαι να περασεις κοντα μ αυτους που αγαπας και οτι ποθησεις να'χεις.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .Χρονια πολλα γεμάτα υγεια και του Χριστου η γέννηση ας μας φέρει ευτυχια!!!!
    Περαστικα σου!

    ReplyDelete
  5. Καλά Χριστούγεννα, πάντα όμορφες ιδέες..

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails