Tuesday 4 November 2014

Boots to booties!

Το τέλειο βραδινό μποτάκι μπορεί να μην το έχω βρει ακόμα αλλά μόλις πρόσθεσα ένα πρωινό στην συλλογή μου. Και να σκεφτείς ότι κρυβόταν στο πίσω μέρος της ντουλάπας μου τόσο καιρό! Ναι λοιπόν τα "καινούρια" μου μποτάκια προήλθαν από τις παλιές αυτές μπότες που βλέπεις αριστερά τις οποίες είχα σταματήσει να φοράω για πολλούς λόγους και ένας απ' αυτούς ήταν ότι όταν τις φορούσα μου θύμιζα τον Ρομπέν των Δασών χαχαχα!


Έπιασα λοιπόν το καλό μου ψαλίδι και χράτς, τις έκανα μποτάκια! Καλά εντάξει δεν ήταν και τόσο εύκολο. Πρώτον έπρεπε να φτιάξω το φερμουάρ δηλαδή εκεί που το έκοψα να μεταφέρω τα σιδεράκια που το σταματάνε. Όπως βλέπεις τα έβαλα λίγο πριν την άκρη του δέρματος γιατί είχα σκοπό να την γυρίσω προς τα μέσα.


Μετά έκοψα την φόδρα και ότι άλλο είχε στο σημείο που ήθελα να το γυρίσω για να μην είναι χοντρό.

Γύρισα την άκρη προς τα μέσα και την κόλλησα με την πιο δυνατή κόλλα που έχω. Για να σταθεί κάθε κομμάτι που κολλούσα το έπιανα με ένα μανταλάκι. Όταν τελείωσα τα άφησα όλη νύχτα να στεγνώσουν.

Το πρωί τα περιποιήθηκα λίγο και με την μαγική κρέμα για δερμάτινα, για την οποία σας είχα πει και εδώ και ήταν έτοιμα να φορεθούν!


Πως σας φαίνονται;

5 comments:

  1. Κατά ένα τρόπο είναι κιτς αλλά σου πάνε πάρα πολύ στο πόδι!
    Ωραία η αλλαγή!

    ReplyDelete
  2. Τι κιτς καλέ? Σούπερ είναιιιιιι!
    Αυτές με ένα φαρδύ φορεματάκι και καλσονάκι λεπτό θα είναι τελειες! ε τι τις συνδύασες??

    ReplyDelete
  3. Χαχαχα καλά βασικά καταλαβαίνω νομίζω τι εννοεί η πρώτη φίλη/φίλος ( ένα όνομα δώστε βρε παιδιά)! Κι εγώ δεν ήμουν πολύ σίγουρη πως θα δείχνουν αλλά μετά τις φόρεσα ακριβώς όπως προτείνεις, με φόρεμα δηλαδή και νομίζω ότι είναι μια χαρά...

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails