Thursday 22 May 2014

The 3 Ways Skirt Refashion!

Αυτό το post θα μπορούσε να λέγεται και τρίλημμα. Εχθές βλέπετε αποφάσισα να μεταποιήσω αυτή την ανοιξιάτικη φούστα που μου έδωσε η μαμά μου. Αλλά είχα τρεις ιδέες και ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποια μου αρέσει! Φυσικά σκέφτηκα να ζητήσω την γνώμη σας αλλά και να σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς όποια εκδοχή σας αρέσει περισσότερο.

Όλα ξεκίνησαν όπως βλέπετε με αυτη την midi φούστα η οποία μου ήταν και μεγάλη και δεν μου άρεσε σαν στυλ. Άρχισα λοιπόν με το στένεμα. Ήμουν τυχερή γιατί έχει το φερμουάρ στο πλάι αλλά και μία ραφή πίσω που ήταν ότι έπρεπε για "μάζεμα". 

Ξήλωσα λοιπόν λίγο το ζωνάκι σε πάνω από την πίσω ραφή και σημείωσα πόσο μάζεμα χρειαζόταν φορώντας την ανάποδα και καρφιτσώνοντας την παράλληλα με την ραφή. Μετά έκανα ένα γαζί από το σημείο που βλέπετε να αρχίζουν οι καρφίτσες και διαγώνια μέχρι κάτω. Έκοψα και έραψα ξανά το ζωνάκι και η εφαρμογή της φούστας μου ήταν πια τέλεια.

Κάπου εκεί αποφάσισα ότι σίγουρα δεν μου άρεσε έτσι μακριά με βολάν οπότε το έκοψα. Και άρχισα να σκέφτομαι τι να το κάνω! Του έκανα λοιπόν σούρα και το δοκίμασα σε δύο εκδοχές.

Peplum (Βολάν πάνω): 

Fluted (Βολάν κάτω):
Απλή:

Για πείτε ποια εκδοχή σας αρέσει περισσότερο; Να ράψω μόνιμα το βολάν πάνω ή κάτω ή να την αφήσω απλή;

Φιλάκια xx

6 comments:

  1. Θα έλεγα peplum ή απλή...
    Άννα

    ReplyDelete
  2. ΒΑΣΙΛΙΚΗ23 May 2014 at 09:29

    ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΧΗ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΒΟΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

    ReplyDelete
  3. apli einai super kai chic. t ypoloipa omorfa alla ligo kits.

    ReplyDelete
  4. Την απλή εκδοχή! Είναι υπέροχη, κομψότατη. Ν.

    ReplyDelete
  5. θα συμφωνήσω με την ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails