Monday 20 January 2014

Morning Hairstyling Secrets & OSiS+ Blow & Go Review


Σας έχω ξαναπεί πόσο βιάζομαι κάθε πρωί να ετοιμαστώ για να φύγω για την δουλειά και είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη. Καταλαβαίνετε λοιπόν τον ενθουσιασμό μου όταν έλαβα για δοκιμή το OSiS+ Blow & Go Thick το οποίο είναι ένα σπρέι 2 σε 1 για στέγνωμα με πιστολάκι, που μειώνει τον χρόνο στεγνώματος, χαρίζοντας ταυτόχρονα στα μαλλιά πλούσιο όγκο!


Η εφαρμογή είναι απλή. Το ψεκάζεις σε βρεγμένα μαλλιά και τα στεγνώνεις κανονικά. Η αίσθηση που σου δίνει είναι αυτή που έχουν τα προϊόντα για ελαφρύ κράτημα χωρίς να κολλάει όμως καθόλου ενώ αμέσως τα μαλλιά φαίνονται κάπως πιο πυκνά. To πιο απίστευτο όμως είναι ότι τα μαλλιά πραγματικά στεγνώνουν πιο γρήγορα!

Μια συνηθισμένη μέρα το styling των μαλλιών μου θα είχε τελειώσει σε αυτό το σημείο. Επειδή όμως την συγκεκριμένη μέρα είχα κάποια ραντεβού και ήθελα να φαίνομαι πιο "φροντισμένη" εφάρμοσα και το No 1 μυστικό μου για γρήγορο φορμάρισμα.

Αυτό που κάνω είναι ότι όπως είναι ζεστά τα μαλλιά μου από το πιστολάκι τα τυλίγω κυκλικά σε δαχτυλίδια και τα στερεώνω με μεγάλα κλιπς. Μετά πάω και κάνω το μακιγιάζ μου, τρώω πρωϊνό, φτιάχνω την τσάντα μου και μόλις είμαι έτοιμη τα αφήνω κάτω και τα χτενίζω ελαφρά.


Να και το τελικό αποτέλεσμα! Αρκετά καλό για τον χρόνο που χρειάστηκε, δεν νομίζετε;

Φιλάκια xx

7 comments:

  1. Τι ωραίο τιπ!!Αν και τα δικά μου μαλλιά είναι τόσο βαριά που θα χαλούσαν στο επόμενο μισάωρο!!χιχι

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Evaggelia! Θα μπορούσες ίσως να δοκιμάσεις να τα ψεκάσεις με ένα σπρέυ για δυνατό κράτημα για να κρατήσουν περισσότερο.

      Delete
  2. So glad I found your blog.
    Look forward to your posts.
    Greenie Dresses for Less.

    ReplyDelete
  3. Ανακαλυψα τυχαια τ μπλογκ σου ψαχνοντας για σχεδιασμο κ μεταποιησεις ρουχων στ σπιτι!Πάρα πολύ καλή δουλειά,είσαι πολύ δημιουργικη!!Θα συνεχίσω να "ψαχουλεύω"τ μπλογκ σου για ιδεες!Ευχαριστωωωω!!
    www.getalocalife.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλωσήρθες!!! Ευχαριστώ πολύ :)

      Delete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails