Friday 22 March 2013

DIY Color Block Chain

Σας το είπα ότι δεν θα άντεχα πολύ καιρό ακόμα χωρίς να φτιάξω κάτι και να που γύρισα για να σας παρουσιάσω το νέο μου κολιέ!


Τα κολιέ από χοντρή αλυσίδα είναι φέτος πολύ της μόδας και είναι και από τα πιο απλά πράγματα που μπορεί να φτιάξει κανείς με ελάχιστα χρήματα. Εγώ ας πούμε την αλυσίδα την είχα από κάποιο παλιότερο project και το μόνο που έκανα ήταν να της δώσω λίγο ανοιξιάτικο χρώμα. Θέλετε να μάθετε πως;

Με βερνίκι νυχιών!!! Ναι καλά διαβάσατε, τα βερνίκια νυχιών είναι ότι πρέπει για να βάψει κάνεις μεταλλικά αντικείμενα. Έτσι διάλεξα δύο από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα το λιλά και την μέντα και έπιασα να βάφω.

Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται βέβαια γιατί πρέπει να καταφέρεις να βάψεις τους κρίκους από όλες τις πλευρές, χρειάζεται τουλάχιστον δύο χέρια και επίσης όσο και να προσέχεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην λερωθείς. 


Αξίζει όμως τον κόπο γιατί στο τέλος έχεις ένα ωραιότατο ανοιξιάτικο κολιέ! Όσο για την ανθεκτικότητα του χρώματος αντέχει αρκετά εκτός φυσικά αν κάπως χτυπήσει ή γδαρθεί πάρα πολύ δυνατά κάπου το κολιέ.  

Θυμίστε μου κάποια στιγμή να σας πω κι άλλες φοβερές ιδέες για DIY με βερνίκια νυχιών!

Φιλάκια xx

5 comments:

  1. Τι τέλεια ιδέα!!!
    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις top coat, για να αντέξει περισσότερο το βερνίκι πάνω στην αλυσίδα!!!
    xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστόοο!!! Πολύ καλό tip:)

      Delete
  2. Ωραία ιδέα! εγώ έχω βάψει σκουλαρίκια! χαχα Το εβαλα και στο μπλογκ μου πιο παλια.

    ReplyDelete
  3. Πολύ καλό, με βάζεις σε πειρασμό! Είχα βάψει έτσι κι ένα παλιό μου κρεμαστό, πράσινο για να φαίνεται σαν αυγό δράκου :Ρ

    ReplyDelete
  4. πολυ καλη ιδεα!μονο στα κλειδια μεχρι τωρα ετυχε να το κανω αλλα σιγουρα θα κανω και εγω κατι παρομοιο!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails