Tuesday 5 February 2013

7th Thought

To Χαλάνδρι είναι η γειτονιά μου εδώ και πολλά χρόνια και πάντα αγαπούσα την ζωντάνια των εμπορικών του δρόμων. Πόσο μάλλον τώρα που έχει γίνει "το νέο κέντρο" όπως το αποκαλούν και έχει γεμίσει από μικρά διαμαντάκια στον τομέα της διασκέδασης αλλά και του shopping! Έναν τέτοιο όμορφο χώρο με το όνομα 7th Thought επισκέφτηκα με την προτροπή ενός καλού φίλου πριν λίγες μέρες. Άνοιξε πριν δύο περίπου μήνες και το ενδιαφέρον είναι ότι στους δύο κουκλίστικους ορόφους του συνυπάρχουν ένα μικρό καφέ και  ένας χώρος με δημιουργίες μόδας, ελληνικής - κυρίως - προέλευσης. 



Τα ρούχα, τα κοσμήματα και τα αντικείμενα τέχνης που βρίσκονται στους δυο αυτούς ορόφους δημιουργούνται από ανεξάρτητες Ελληνίδες σχεδιάστριες όπως  Broke Queens, Erigony, Ioli, Sleek & Proud, Two in A Gondola, Venetia Ioakim, Underprotection, Christina Karakalpaki, Eri Stai κ.α. ενώ στη ντουλάπα του φιλοξενούνται επιλεγμένα used ρούχα και παπούτσια.







Χαίρομαι πολύ πολύ με την νέα αυτή άφιξη στην γειτονιά μου και ακόμα περισσότερο γιατί έμαθα ότι κατα καιρούς θα διοργανώνονται εκεί σεμινάρια και διάφορα events. Ισως μάλιστα να είναι και ο ιδανικός χώρος για κάτι το οποίο σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό να διοργανώσω. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα ακόμα αλλά αν καταφέρω να το κάνω εννοείται ότι θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθουν J.

Φιλάκια xx

No comments:

Post a Comment

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails