Saturday 5 January 2013

Insta-knits & the Bobbi Brown Giveaway Winner!

Πριν σας πω για τα πλεκτά μου που είναι και το κύριο θέμα αυτής της ανάρτησης, θα ανακοινώσω φυσικά την νικήτρια του Bobbi Brown Giveaway ώστε να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία! Η νικήτρια λοιπόν είναι το σχόλιο νούμερο 57 δηλαδή η Maria Lavaraki!!!! Συγχαρητήρια Μαρία! Σου έχω στείλει ήδη e-mail ζητώντας τα στοιχεία σου. Εννοείται ότι ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους άφησαν όλα αυτά τα τέλεια σχόλια, μερικά εκ των οποίων ήταν έως και συγκινητικά μπορώ να πω:) Ανταποδίδω όλες τις ευχές που μου στείλατε και υπόσχομαι πολλές νέες ιδέες αλλά και πολλά δώρα και αυτό τον χρόνο.



Πίσω στα δικά μας λοιπόν και δεν ξέρω πως περάσατε εσείς τις γιορτές αλλά εγώ τις πέρασα πλέκοντας και ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα πλεκτά μου στο Instagram! Πριν ακόμα τις γιορτές είχα τελειώσει το κασκόλ που σας είχα δείξει ότι είχα ξεκινήσει εδώ.


Μετά αγόρασα από το Deramores αυτά τα νήματα.
Το μπορντό είναι μάλλινο (50% Merino Wool, 50% Acrylic) και το μπλέ βαμβακερό (100% cotton), έφτασαν μέσα σε 4-5 μέρες και κόστισαν σαφώς φθηνότερα από το να τα αγόραζα σε όσα μαγαζιά ξέρω στην Αθήνα.


Με το βαμβακερό νήμα έπλεξα αυτό το snood που φόρεσα στο πρώτο "Athens Unplugged in the DenimLand" με την Nalyssa Green που έγινε στο καινούριο κατάστημα της Lee και Wrangler στο Μαρούσι!
 

Με το μάλλινο έπλεξα σκουφιά! Συγκεκριμένα αυτό της φωτογραφίας ήταν το πρώτο και με βάση αυτό έφτιαξα άλλα τρία και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας:P 


Τώρα λέω να κάνω ένα διάλειμμα από το πλέξιμο και να το ρίξω πάλι στις μεταποιήσεις γιατί έχω και μια σειρά από ρούχα που έχουν μπει στην λίστα "ή θα το αλλάξω ή θα το χαρίσω" και έχουν περιμένει αρκετά. Αν πάντως σας άρεσε κάποιο από τα πλεκτά μου και θα θέλατε να κάνω μία ανάρτηση με καλύτερες φωτογραφίες και αναλυτικές οδήγίες για να το φτιάξετε, αρκεί όπως πάντα να μου αφήσετε ένα σχέτικό σχόλιο και θα το βάλω στο πρόγραμμα!

Φιλάκια xx

4 comments:

  1. Καλη Χρονιά και σε σας κορίτσια!!! Εύχομαι να είναι πολύ δημιουργική για όλους μας:)

    ReplyDelete
  2. Great post, thanks for sharing it.

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails