Wednesday 26 September 2012

My version of the D&G inspired necklace


Aυτό είναι το καινούριο μου "D&G inspired" κολιέ, το οποίο έφτιαξα ακολουθώντας τις οδηγίες της Silvia από το blog "Born in '82". Ωραίο δεν βγήκε; Όσοι με ακολουθείτε στο Pinterest θα είχατε δει ίσως το σχετικό pin στο οποίο έδινα υπόσχεση στον εαυτό μου να το φτιάξω. Χαίρομαι που τα κατάφερα γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω άπειρες ιδέες μαζεμένες στα boards μου και τελικά τις περισσότερες δεν τις δοκιμάζω ποτέ.


Πρέπει να πω ότι είναι ένα εύκολο DIY αλλά χρειάζεται να έχεις κάποια εξαρτήματα κατασκευής κοσμημάτων, συγκεκριμένα δύο αλυσίδες, πέρλες ή χάντρες, γράνες (σαν καρφάκια που μπαίνουν στις χάντρες)  και ένα κούμπωμα. Εγώ αυτά τα αγοράζω συνήθως σε μεγάλες ποσότητες (ώστε να τα παίρνω και σε χαμηλότερη τιμή) και τα φυλάω για κάτι τέτοιες στιγμές που βλέπω μια τέλεια ιδέα και θέλω να την φτιάξω αμέσως! Αν μένεις Αθήνα μπορείς να βρεις καταστήματα με τέτοια είδη στο Μοναστηράκι και γύρω απ' την Πραξιτέλους.

Πριν σας αφήσω να σας πω επίσης ότι ακόμα κι αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί το Pinterest τώρα μπορεί να βλέπει όλες τις ιδέες του "Fashion & Style DIY" board μου στο σχετικό tab στην σελίδα του Wardrobe Recycle στο facebook (δίπλα στο Photos)!

Φιλάκια xx 

2 comments:

  1. Hi there! Happy that you love the tutorial! your necklace is beautiful!

    Keep in touch!

    Silvia from http:// bornineightytwo.com

    ReplyDelete
  2. Αχ, κι εγώ έτσι. Μαζεύω, μαζεύω ιδέες και τελικά δεν καταφέρνω να φτιάξω τίποτα. Σκέφτομαι να το ξεκινήσω σαν παιχνίδι και να φτιάχνω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα πράγμα τη βδομάδα. Το κολιεδάκι πάντως τέλειο! Τύφλα να'χει o Dolces και ο Gabbanas! ;-)

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails