Tuesday 18 September 2012

Lets Talk Hair & TEO!

Αν υπάρχει κάτι που αγαπώ όσο η μόδα και τα DIYs, αυτό είναι το hair styling. Όσο επιφανειακό κι αν ακούγεται, μπορώ να περάσω ατέλειωτες ώρες στο Pinterest χαζεύοντας "μαλλιά"!
Όσο για τα δικά μου μαλλιά μην νομίζετε ότι τα είχα πάντα όπως τώρα. Και για του λόγου το αληθές δείτε και μια φωτογραφία μου πριν έξι χρόνια! Καμία σχέση έτσι;


Τέλοσπάντων αν αναρωτιέστε τι με έπιασε τώρα και μιλάω για τα μαλλιά μου, πρέπει να σας πω ότι την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν καλεσμένη της L'Oréal στο κομμωτήριο ΤΕΟ Hair Design στην Γλυφάδα όπου όχι μόνο μάθαμε τα πάντα για τις νέες τάσεις στα μαλλιά αλλά απολαύσαμε και στην πράξη τις υψηλές υπηρεσίες του κομμωτηρίου!


Εκεί λοιπόν ο κύριος Γιώργος Σφακιανάκης (γιος και διάδοχος του θρυλικού ΤΕΟ) μας μίλησε για την ιστορία του πατέρα του και της μεγάλης αλυσίδας κομμωτηρίων ΤΕΟ για την οποία μπορεί όποιος θέλει να διαβάσει και εδώ


Κατόπιν μας παρουσίασε την νέα τάση που ο ίδιος ονομάζει "Retro Nouveau" και είναι μαλλιά όχι πια ατημέλητα αλλά ανάλαφρα χτενισμένα με μια νοσταλγική διάθεση για το στυλ παλιότερων εποχών και νέες τεχνικές χρωμάτων με δυο και τρεις αποχρώσεις που δημιουργούν βάθος και σκιά στα μαλλιά. 




Και επειδή σίγουρα αναρωτιέστε τι έκανα τελικά εγώ, να σας πω ότι χάρηκα πολύ που από μόνοι τους μου πρότειναν να μην κόψω ή βάψω τα μαλλιά μου, αλλά να κάνω την 60λεπτη θεραπεία Kerathermie με προϊόντα Kerastase και μετά ένα όμορφο χτένισμα. Μπορώ να πω ότι τα μαλλιά μου μετά την θεραπεία είναι πολύ πιο απαλά και λεία και νομίζω ότι τελικά το χρειαζόντουσαν μετά από την καλοκαιρινή τους ταλαιπωρία. Να και η φωτογραφία του "μετά" για όσους δεν την έχουν δει ήδη στο facebook.


Πως σας φαίνεται; Εμένα μου άρεσαν πολύ και ευχαριστώ πραγματικά το προσωπικό του ΤΕΟ για την περιποίηση και την L'Oréal για την πρόσκληση. 

Φιλάκια xx

Y.Γ. Βλέπω πόσο πολύ βγαλμένα είναι τα φρύδια μου στην παλιά μου φωτογραφία και φρίττω! Ευτυχώς που έχουν ξαναβγεί αρκετά από τότε. Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία που δεν αποκλείεται να μοιραστώ επίσης μαζί σας κάποια άλλη στιγμή:)

7 comments:

  1. you look lovely in both photos! xo
    www.miouprincesslovespink.blogspot.gr

    ReplyDelete
  2. WOW, I love the curls, so glamourous!
    I also loved the old 50's front fringe roll too from the TEO model. I'm sorry I missed yet another event! I'm still in London!

    Have fun if you're going to FNO!
    Filakia x.o.x.o

    ReplyDelete
  3. πρεπει να ηταν ωραια εμπειρια παολο που κ εγω δεν ασχολουμαι πολυ με μαλλια!!! σου παει παραααα πολυ τ χτενισμα εχει αυτη τη νοσταλγικη διαθεση μιας αλλης εποχης!!! αν δεν υπαρχει λογος συγκεκριμενος και θες βγαλε τι λεκτικη επαληθευση γιατι δυσκολευει στο σχολιασμο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ! Την έβγαλα την λεκτική επαλήθευση. Έχεις δίκιο είναι πολύ εκνευριστική και δεν υπάρχει λόγος να την έχω γιατί έτσι κι αλλιώς τσεκάρω τα σχόλια πολύ συχνα:)

      Delete
  4. το μπλογκ μ μου δινει τη δυνατοτητα να μην εμφανιζονται τα σχολια απ εθειας παα μονο μετα απο εγκριση μ, οποτε τα διαβαζω πριν κ μετα τα δημοσιευω. για κοιτα αν κ εσενα εχει αυτη την επιλογη! κ ετσι δεν χρειαζεται η λεκτικη επαληθευση αλλα εχεις κ τ κεφαλι σ ησυχο

    ReplyDelete
  5. σε θυμάμαι από το event, μιλούσες με την lemoncake!! τα μαλλιά σου είναι 10 φορές καλύτερα κι εσύ φαίνεσαι πολύ μικρότερη απ'ότι πριν 6 χρόνια! κούκλα =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γειάαα! Κι εγώ φυσικά σε θυμάμαι! Ευχαριστώ πολυ πολύ, ελπίζω να τα ξαναπούμε σε κάποιο event:)

      Delete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails