Monday 29 December 2014

Last minute DIY gifts

Χρόνια Πολλά!!! Ελπίζω να περνάτε όμορφα τις γιορτές και να μην σας έχουν φάει οι δρόμοι και η κίνηση στην αναζήτηση των τέλειων δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι αυτό που μετράει περισσότερο είναι η σκέψη και η αγάπη με την οποία δίνεται ένα δώρο. Αν τώρα τα αφήσατε όλα για την τελευταία στιγμή ή σας έγινε μια πρόσκληση που δεν περιμένατε, πάρτε μερικές ιδέες για μικρές δημιουργίες που θα φέρουν χαρά σε όποιον τις δεχτεί γιατί εκτός των άλλων θα είναι και φτιαγμένες από εσάς!

http://www.extrapetite.com/2014/12/tutorials-diy-shoe-clips-and-no-sew.html

Της κυρίας: Για την αγαπημένη σας μαμά, φίλη, θεία κτλ. μπορείτε να φτιάξετε αυτά τα μοναδικά κλιπς που εφαρμόζουν σε οποιαδήποτε γόβα και την ομορφαίνουν απίστευτα. Χρησιμοποιήστε φιογκάκια, στρας ή ότι άλλο έχετε πρόχειρο π.χ. από κάποιο παλιό κολιέ σας όπως εδώ.

http://www.swellmayde.com/2014/06/diy-tassel-bookmarks.html?m=1

Του κυρίου: Αυτοί οι σελιδοδείκτες με δερμάτινες φουντίτσες είναι ένα τέλειο δώρο και φυσικά όχι μόνο για άνδρες. Άσε που μπορείτε να τους συνδυάσετε με ένα βιβλίο ή μια ωραία ατζέντα. Πρακτικό δώρο, με στυλ και έυκολο να το φτιάξεις ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ.


http://www.hellowonderful.co/post/DIY-GLITTER-CELEBRATION-STAR-WANDS

Της μικρής νεράιδας: Πείτε μου ένα κοριτσάκι που δεν θα ξετρελαθεί με ένα τέτοιο μαγικό ραβδί γεμάτο λάμψη! Και το μόνο που χρειάζεστε είναι χαρτόνι ένα καλαμάκι, χρυσόσκονη και αυτά τα απλά βήματα.


http://www.vanillajoy.com/tutorial-15-minute-bow-tie.html

Του μικρού (ή και του μεγάλου φυσικά) κυρίου: Ένα παπιγιόν φτιάχνεται πανεύκολα και αν βρεις και ένα ύφασμα με ωραίο μοτίβο να χρησιμοποιήσεις μπορεί να γίνει ακόμα πιο παιχνιδιάρικο όπως εδώ.


http://www.lifeannstyle.com/monogram-pillow-cases-sew-no-sew/ 

Του σπιτιού: Δεν χρειάζεται να ράβει κανείς για να φτιάξει αυτές τις φοβερές μαξιλαροθήκες. Αγόραζεις δύο έτοιμες και "τύπωνεις" απλώς τα αρχικά των οικοδεσπότων επάνω με γκλίτερ ή χρυσό σπρέυ! Δες εδώ (έχει οδηγίες και για το ράψιμο αν νιώθεις τόσο προκομένη).

Αυτές ήταν λοιπόν μερικές οι ιδέες που βρήκα και φυσικά υπάρχουν ακόμα αμέτρητες σε sites όπως το Pinterest και άλλα, όρεξη να έχει κανείς να φτιάχνει. Από μένα πολλά φιλιά και εύχομαι το 2015 να είναι ξεχωριστό και γεμάτο αγάπη για όλους σας!

5 comments:

  1. Πολύ όμορφες ιδέες!!!
    Καλές Γιορτές!!

    ReplyDelete
  2. χρόνια πολλά δημιουργικά όμορφα χαμογελαστά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Και σε σενα υγεία και μια υπέροχη χρονιά εύχομαι!

      Delete
  3. Υπέροχες δημιουργίες, μάλλον πρέπει να αλλάξω μερικά πράγματα στην ντουλάπα μου και να φτιάξω διάθεση.

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails