Saturday 21 June 2014

Korres Summer Skincare

Καλοκαίρι χωρίς KOΡΡΕ δεν γίνεται πως να το κάνουμε! Πέρσι τέτοιο καιρό σας είχα δείξει την σειρά αντηλιακής προστασίας που και φέτος θα χρησιμοποιήσω. Όπως και το αγαπημένο After Sun με βρώσιμο γιαούρτι που φέτος βγήκε και σε εκδοχή για το πρόσωπο με τέλεια υφή που προσωπικά ήδη χρησιμοποιώ σαν κρέμα ενυδάτωσης ακόμα και τις μέρες που (δυστυχώς) δεν γυρίζω από την παραλία αλλά από το γραφείο!

Αυτό όμως που με έχει ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο από τα καινούρια προϊόντα είναι αυτό το δίδυμο αφρόλουτρου και κρέμας σώματος "Αμπέλι Σαντορίνης".

Είναι το design στις συσκευασίες που σε ταξιδεύει στο πανέμορφο νησί, είναι η απίστευτη ενυδάτωση που υπόσχονται και τα δύο αλλά πάνω απ' όλα είναι η μυρωδιά τους που είναι απίστευτη και με κάνει να ανυπομονώ ακόμα περισσότερο για τις διακοπές. Ενας μήνας έμεινε που θα πάει, θα περάσει!

Φιλάκια xx

5 comments:

  1. Το after sun γιαούρτι Korre είναι ένα απο τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς . Εξαιρετικό tip το συντηρούμε στο ψυγείο κ το χρησιμοποιούμε παγωμένο!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι όντως από τα καλύτερα τους! Όσο για τo tip σου όντως τέλειο να το κρατάς δροσερό. Θα το δοκιμάσω και με του προσώπου!

      Delete
  2. Το after sun είναι όντως καταπληκτικό! Θέλω να δοκιμάσω και το αφρόλουτρο! Και μόνο το όνομά του με εξιτάρει!! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να πας να το μυρίσεις :D

      Delete
  3. Fainetai kai akougetai drosistiko. Ta afroloutra panta mou aresan!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails