Thursday 19 December 2013

5 Xmas Gifts for the Glamorous Crafter!

Τον τελευταίο καιρό έχω διαβάσει αμέτρητα άρθρα με ιδέες δώρων. Επειδή όμως δεν ταιριάζουν όλα τα δώρα σε όλους είπα να φτιάξω μια λίστα με δώρα που πιστεύω ότι θα αρέσουν σε κοπέλες που ασχολούνται με DIY και χειροτεχνίες. Αν λοιπόν σκοπεύεις να πάρεις δώρο σε ένα τέτοιο κορίτσι (ναι συμπεριλαμβάνομαι και εγώ σε αυτά) βγάλε χαρτί και γράφε:


1.Homewear: Εμείς οι crafters περνάμε αρκετές ώρες στο σπίτι φτιάχνοντας όλα αυτά που μας αρέσουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να δείχνουμε glamorous ακόμα και εκεί! Μοντέρνες πιτζάμες, κάλτσες και φόρμες θα εκτιμηθούν λοιπόν πολύ. Personal favorite είναι τα Homsies In & Out δηλαδή ολόσωμες φόρμες που είναι άνετες για χουχούλιασμα με το πλεκτό στον καναπέ αλλά μπορείς να πεταχτείς φορώντας τις και μέχρι το μαγαζί με ραπτικά της γειτονιάς σε περίπτωση ανάγκης!


http://www.etsy.com/listing/121424422/sheep-bamboo-knitting-needles?ref=sr_gallery_40&ga_search_query=+knitting+needles&ga_order=most_relevant&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=GR&ga_ref=auto3&ga_search_type=all&ga_facet=knitting+needles

2. Tools and Material: Aν εξαιρέσεις τα ψαλίδια που τα αγαπάμε σχεδόν όλες, τα υπόλοιπα εργαλεία εξαρτώνται από την χειροτεχνία που αγαπά περισσότερο η κάθε crafter. Αν π.χ. αγαπάει το πλέξιμο μπορείς να της πάρεις βελόνες από μπαμπού ή ξύλο τριανταφυλλιάς. Αν πάλι το χόμπυ της είναι η κοπτική ραπτική μάλλον θα εκτιμήσει περισσότερο ένα δερμάτινο τσαντάκι για τα ραπτικά της.



3. Nailpolish: Δεν έχω γνωρίσει ακόμα κάποια crafter που να μην της αρέσει να πειραματίζεται που και που με το χρώμα των νυχιών της. Οι γιορτινές collections στα βερνίκια νυχιών όπως η Essie Encrusted Treasures, συμπεριλαμβάνουν όλα εκείνα τα μεταλλικά χρώματα που θα την βοηθήσουν να πετύχει τα άπειρα γιορτινά μανικιούρ που χαζεύει στο Pinterest.


4. Gadgets: Εκτός από τα προφανή όπως ραπτομηχανή, πλεκτομηχανή ή πιστόλι σιλικόνης υπάρχουν και πιο "ψαγμένα" gadgets όπως αυτό το φανταστικό μηχάνημα πάνω δεξιά το οποίο μπορεί να κόψει αμέτρητα σχήματα σε διάφορα υλικά όπως χαρτί, δέρμα ή ύφασμα! 



5. Anything she can't make herself: Η crafter είναι κι αυτή ένα κορίτσι σαν όλα τ' αλλα που αγαπάει τα παπούτσια τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Μόνο που έχει ένα κουσούρι. Αν δει κάτι απλό σκέφτεται "έλα μωρέ αυτό μπορώ να το φτιάξω και μόνη μου"! Γι' αυτό αν θες να την εντυπωσιάσεις πρέπει να της πάρεις κάτι μοναδικό που να μην μπορεί να αντιγράψει.

Καλά δώρα λοιπόν!

Φιλάκια xx

4 comments:

  1. ωραίες προτάσεις!! μου άρεσε το 3!!

    http://iconbeast.blogspot.nl/

    xxx, Anastasia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα βερνίκια ε; Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταφέρει ποτέ τόοοσο αριστοτεχνικά μανικιουρ αλλά συνεχίζω να προσπαθώ :D

      Delete
  2. kala oi velones provatakia....pethainw!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails