Thursday 12 September 2013

The lace is on!



Γεια σας! Τι κάνετε; Πως έχει ξεκινήσει το φθινόπωρο σας; Το δικό μου είναι ήδη πολύ γεμάτο από δουλειά αλλά και φοβερές συγκινήσεις όπως η πρώτη μέρα του γιού μου στο Δημοτικό! Έτσι εκτός από τα συνηθισμένα DIYs μου έπρεπε αυτές τις μέρες να κάνω και άλλα όπως να ντύσω βιβλία με αυτοκόλλητο πλαστικό και άλλα τέτοια μαμαδίστικα που μου προκάλεσαν την παρακάτω απορία: oι μαμάδες μας που έμαθαν να κάνουν κάτι τέτοια εφόσον δεν υπήρχε το Youtube; 


Τέλοσπάντων πίσω στα δικά μας ήθελα να σας δείξω αυτό το φόρεμα το οποίο είχα κάποια στιγμή κόψει υπερβολικά κοντό και κατάφερα να το μακρύνω προσθέτοντας ένα κομμάτι δαντέλας. Before φωτογραφία δεν έχω πολύ απλά το φόρεμα ήταν τόσο κοντό που δεν θα μπορούσα να σας το δείξω χωρίς να ντρέπομαι J. 

΄Οσον αφορά την διαδικασία τα πράγματα ήταν απλά. Είχα ένα κομμάτι δαντέλας το οποίο όμως δεν έφτανε σε μήκος την περίμετρο του φορέματος. Οπότε το έκοψα στα δύο. Αυτό σημαίνει ότι η πίσω πλευρά του φορέματος έχει άλλο τελείωμα από την μπροστά αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν το έχει προσέξει! Την δαντέλα την έραψα όπως βλέπετε κατευθείαν στην πίσω πλευρά του στριφώματος. Έτσι το αποτέλεσμα είναι λίγο πιο casual και επίσης στρώνει πιο εύκολα. 

Πριν κλείσω πρέπει να σας πω ότι όταν φόρεσα το φόρεμα και έβγαλα και τις παραπάνω φωτογραφίες είχα βάψει τα νύχια μου με αυτό το καινούριο Essie μώβ/φούξια βερνίκι το οποίο όταν πήγα να γράψω αυτό το post γύρισα και είδα ότι ονομάζεται "The lace is on"! Δεν είναι φοβερή σύμπτωση; Παρεμπίπτοντος το χρώμα του είναι τέλειο. Να δείτε το μαζί με τα υπόλοιπα από την σειρά για το φθινόπωρο.

Ποιό σας αρέσει περισσότερο; Εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω και το κόκκινο. Λέγεται "Τwin sweater set" και όλη η σειρά έχει εμπνευστεί από τα ζεστά, άνετα και κομψά ρούχα και υφάσματα που θα φορέσουμε το φθινόπωρο. Φτάνει να μην συνεχίσει όπως πέρσι το καλοκαίρι μέχρι τα Χριστούγεννα!

Φιλάκια xx

Φόρεμα: H&M // Τσάντα: Zatchels // Γυαλιά ηλίου: Μarc by Μarc Jacobs

7 comments:

  1. poly eksypni i idea me ti dantela! teleio!!!
    www.miouprincesslovespink.blogspot.gr

    ReplyDelete
  2. Πολύ όμορφο έγινε! τέλειο το outfit!

    ReplyDelete
  3. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΔΑΝΤΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ;
    ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

    ReplyDelete
  4. Πολύ χαίρομαι που σας αρέσει κορίτσια! Rena μου να είσαι καλά για τις ευχές σου <3.

    ReplyDelete
  5. Αχ, μα σου πάει πάρα πολύ, μπράβο σου. Παλιό και δοκιμασμένο το κόλπο με τη φάσα της δαντέλας, αλλά εσύ το χειρίστηκες πολύ όμορφα, και δε φαίνεται φθηνό. Και είσαι και μια κούκλα μέσα στο νέο σου φόρεμα!

    ReplyDelete
  6. Απλό και έξυπνο! Μπράβο!
    Τα Essie είναι τέλεια!

    Πολλά φιλιά
    Αντζελίνα - http://www.just-angelina.com/

    ReplyDelete
  7. Πολύ ωραία ιδέα!! Είχα κάνει κι εγώ μια αντίστοιχη απόπειρα σε μια τουνικ που ήταν μεταξύ hot mini φορέματος και πολύ μακριάς μπλούζας, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν πολύ συμμετρικό καθώς έραψα τη δαντέλα στο χέρι!!! χαχα

    http://dresstoexpressyou.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails