Friday 26 October 2012

Scissors Out - Maternity Clothes


Την ιδέα για αυτό το ποστ μου την έδωσε μία φίλη μου που είναι έγκυος (και πολύ μάλιστα)! Μάζεψα λοιπόν μερικές καλές ιδέες για να φτιάξετε μόνες σας όμορφα ρούχα εγκυμοσύνης. Μερικά μάλιστα από αυτά εγώ θα τα φόραγα έτσι κι αλλιώς.

Ξεκινώ με την αγαπημένη μου Lizzie που μας δείχνει πως να πάρεις μια τεράστια φούστα και να την στενέψεις έτσι ώστε να ταιριάζει στα "στρογγυλά" μέτρα σου!


Συνεχίζω με αυτό το πανέμορφο και πανεύκολο tunic από το A Beautiful Mess που τώρα το φθινόπωρο μπορείς να το φοράς πάνω από μία μακρυμάνικη μπλούζα για στυλ και ζεστασιά μαζί!


Αν είσαι διατεθειμένη να το μεταποιήσεις υπάρχει τρόπος να φορά το αγαπημένο σου τζιν και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δες πως εδώ!


Απλό αλλά σωτήριο μπορεί να αποδειχθεί και αυτό το tutorial που σου δείχνει πως να πάρεις ένα απλό φαρδύ t-shirt και να το μαζέψεις ώστε να γίνει πιο κολακευτικό και άνετο.


Αν πάλι "το 'χεις" με την ραπτική μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις αυτό το τοπ που με ανάλογα το χρώμα και το ύφασμα μπορεί να γίνει πρωινό ή και βραδινό!


Για το τέλος άφησα αυτό το απίστευτο video (και ποστ εδώ) όπου η δικιά μας Στέλλα σου δείχνει όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις αυτό το τέλειο infinity dress που φτιάχνεται με ένα γαζί μόνο!

Κλείνοντας να πω ότι στα περισσότερα από τα παραπάνω blogs θα βρείτε και άλλες πολλές ωραίες ιδέες ραπτικής και μεταποίησης και φυσικά όχι μόνο για ρούχα εγκυμοσύνης. Καλή πλοήγηση λοιπόν και πολλές ευχές για όμορφα και υγιή μωράκια στις εγκυούλες φίλες μας!

Φιλάκια xx

5 comments:

  1. περνα απο τ μπλογκ μ εχεις βραβειο!!!

    ReplyDelete
  2. Αχ! Αν τα ήξερα όλα τούτα πέρυσι τέτοιον καιρό που ήμουν έγκυος...
    Πραγματικά ξόδεψα πολλά λεφτά σε ρούχα εγκυμοσύνης που και κολακευτικά ΔΕΝ ήταν και τώρα δεν ξέρω τι να τα κάνω (τα φυλλάω βέβαια για δεύτερο-πιθανόν-μωρό).

    ReplyDelete
  3. umm english please????????????

    ReplyDelete
    Replies
    1. If you click on any of the pictures it will take you to the relevant tutorial and they are all in english ;)

      Delete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails